Perşembe, Nisan 25, 2024

Sapphire Radeon RX 6400 PULSE Sızdı! İşte Görseller

Paylaş

silkroad gaminggentr

OEM odaklı AMD RX 6400 modelinin, özelleştirilmiş modellerle perakende pazarına geleceğini daha önce dile getirmiştik. Açıkçası yeni kartın perakende pazarına gelmesinden çok, hangi özelleştirilmiş olan modellerin geleceğine odaklandık. İşte onlardan biri daha ortaya çıktı. Sapphire Radeon RX 6400 PULSE adıyla ortaya çıkan yeni kart, Sapphire imzasını taşıyor.

Çok düşük bir profile sahip olacağı görülen yeni ekran kartının kutu görselleri bile sızdı. Tamam tanıtım yapılmadı ama bu sızıntı bile kart için yeterli.

Sapphire Radeon RX 6400 PULSE Neler Sunacak?

Yeni özelleştirilmiş RX 6400 modeline baktığım zaman tek yuvanın yer aldığı bir tasarımın kullanılacağını anlıyorum.

Kaçırmayın: Ekran Kartı Fiyatlarında Düşüş Tam Hız

Hani Nvidia’nın Quadro T600 ekran kartı vardı. Yakın zamanda incelemesini de yayınlamıştık. İşte bu ekran kartına çok benzer bir yapı söz konusu olacak.

Tek bir fanının olacağı gözüken ekran kartının, kutusunun içerisinde bir yükseltme braketiyle beraber geleceği de gözüküyor.

Sapphire Radeon RX 6400 PULSE

Navi 24 GPU birimi üzerinden yükselen ekran kartı, teknik açıdan ise giriş modeli olacak. 768 akış işlemcisinin yer alacağı ekran kartının, 4 GB GDDR6 belleğe sahip olduğunu biliyoruz. Daha önce tanıtımda bu belleğin 16 Gbps hızında çalışacağı da söylenmişti.

Sapphire Radeon RX 6400 PULSE

53W değerinde olan ekran kartının özel versiyonu olan RX 6400 PULSE için ekran çıkışları konusunda da 2 portun bulunacağını belirtelim. Bunlar Display 1.4 ve HDMI 2.1 portları olacak.

Sapphire Radeon RX 6400 PULSE

Kartın fiyatı şu an belli değil ama RX 6000 serisinin en ucuzlarından biri olabilir gibi gözüküyor. Fiyatların tanıtımla beraber açıklanmasını bekliyoruz. Artık bu modeller ne kadar tercih edilecek göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler