Cuma, Mart 29, 2024

Sony’nin Snapdragon 855’li Amiral Gemisi Geekbench’te Göründü!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sony, Geekbench’te göründü. Sony’den yeni bir amiral gemisi mi geliyor? İşte detaylar…

Teknoloji devi Sony, yeni bir modeli ile Geekbench’te göründü. H8526 model numarasına sahip amiral gemisi Sony’nin yeni modeli olacak. Üzerinde Snapdragon 855 bulunan cihaz, performans canavarı olacak gibi duruyor.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye’den mobil kısmını çekmeyi düşünen Sony, bir yandanda yeni cihazını geliştiriyor. Türkiye’den çekilip çekilmeyeceği henüz belli değil, ancak bu cihaz Türkiye’ye gelmeli. Çünkü oldukça güçlü duruyor.

Henüz Snapdragon 855 seri üretime girmiş değil, ancak yakın bir tarihte ortaya çıkması bekleniyor. Sony’nin yeni modelinde ise bu işlemcinin kullanıldığı kesin olarak bilinmiyor. Keza Geekbench’te buna dair herhangi bir açıklama yok.

Ancak Sony yeni modelinde Snapdragon 855 kullanmış olabilir. Keza bu performans değerlerine çıkan herhangi bir cihaz bulunmuyor. Yani cihaz üzerinde bir Snapdragon 855 prototipi kullanıldığı düşünülüyor.

sony snapdragon855

İçerisinde 8GB Ram bellek ekleyerek performansı artıran Sony, piyasaya adını yazdıracak bir cihaz çıkaracak gibi duruyor. Yine cihaz Android 9.0 P işletim sistemi ile çalışıyor. Buda cihazın performansını artırıyor.

Performans değerlerine baktığımızda cihaz Tek çekirdek performansında 3033, çoklu çekirdek performansında ise 10992 puan almayı başarıyor. Buda Android cihazları arasında oldukça yüksek bir değer. 

Tabi bu konu hakkında bilinen net şeyler sadece cihazın bir Sony modeli olduğu, 8GB Ram belleğe sahip olduğu ve Android 9.0 P ile çalıştığı. İşlemci konusunda prototip kullanıldığı düşünülüyor. Bu nedenden dolayı Snapdragon 855 ile gelmesi şuanlık bir ihtimal.

Sony’nin H8526 kodlu yeni cihazı hakkında kısa süre sonra daha net daha detaylı bilgiler gelecektir. Ancak şuan elimizde sadece Geekbench değerleri mevcut. Yeni bilgiler geldikçe sizinle paylaşmaya devam edeceğiz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler