Perşembe, Nisan 25, 2024

Steam için ücretsiz oyunları gösteren internet sayfası SteamDB!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Steam üzerinden edinebileceğiniz ücretsiz oyunları takip edebilmeniz için size bir fırsat. SteamDB sayfası şu anda ücretsiz olarak edinebileceğiniz ve ilerleyen günlerde ücretsiz olması mümkün olan oyunları gösteriyor.

Sadece ücretsiz değil mesela sadece hafta sonuna özel oyunlar oluyor onları bile gösteren bir site yapmışlar. Gerçekten çok güzel.

Oyun kütüphanenizi genişletmeniz için fırsat!

Coronavirus nedeniyle bütün insanlar eve kapandı. Bu nedenle pek çok firma çeşitli kampanyalar düzenleyerek insanları az da olsa mutlu etmeye çalışıyor.

Oyun tarafında özellikle Epic Games, gerçekten oyuncuları memnun ediyor. En çok kullanılan oyun platformlarından biri olan Steam‘de de bu tarz şeyleri görmek isteyen oyuncular var.

23456

Sadece sınırsız süreyle sahip olacağınız ücretsiz oyunları değil aynı zamanda 2-3 günlüğüne edinebileceğiniz kaliteli oyunları da gösteren SteamDB, oyuncuları gerçekten bilgilendirecek bir site olmuş. Buraya tıklayarak SteamDB sayfasına ulaşabilirsiniz.

Siteye giriş yaparak 3 adet oyunun sınırsız olarak ücretsiz olduğunu görebilirsiniz!

Sitede yer alan listede, ücretsiz olarak oynayabileceğiniz 10 tane oyun var lakin bu oyunların 7 tanesi hafta sonuna özel olarak belirtilmiş. Diğer 3 oyun ise sınırsız süreyle kütüphanenizde kalıyor. Bu 3 oyunun isimleri sırasıyla şu şekilde: Gravity Wars Limited Free Promotional Package, Transpose Limited Free Promotional Package ve Arcade Moonlander Limited Free Promotional Package.

SteamDB’de yer alan bilgiye göre Total War: Shogun 2 ücretsiz olacak!

Sitede verilen bilgi doğrultusunda Total War: Shogun 2‘nin 15 gün sonra tamamen ücretsiz olması bekleniyor! Bu oyunu kaçırmamalısınız!

shogun 2 total war the creative assembly sega wallpaper preview

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler