Cuma, Nisan 19, 2024

Call of Duty Mobile için yeni bir harita yolda!

Paylaş

silkroad gaminggentr

1-2 aydır karantina nedeniyle bilgisayar oyunlarına ve mobil oyunlara olan ilgi çok ama çok arttı. Call of Duty Mobile için yeni gelecek olan harita için Twitter üzerinden açıklama yapıldı.

Yeni haritanın adı ne olacak?

2019 yılında piyasaya giriş yaparak rakiplerini bir hayli şaşırtan Call of Duty Mobile, mobil oyuncular tarafından çok beğenilmişti. Oyun dinamikleri olsun oyuna gelen yenilikler olsun, mobil oyuncuları kendisine bağlamayı başarmıştı. Şimdi ise yeni harita ile oyuncuları sevindirmeye hazırlanıyor. Yeni haritanın adı ise Rust.

call of duty mobile cikti

Call of Duty Modern Warfare‘a 2. sezonda gelen bir harita olan Rust, şimdi ise Call of Duty Mobile için geliyor. Kendi adıma konuşacak olursam Rust haritasında oynamak gerçekten çok keyifli. Yeni harita için belirli bir tarih olmasa bile birkaç hafta içerisinde yayınlanabilme ihtimalinin olduğu söylenenler arasında.

Bu yeni harita Call of Duty Mobile Steel Legion güncellemesi ile gelecek. Bu güncelleme Call of Duty Modern Warfare‘da gördüğümüz Gunfight benzeri bir sistemi de beraberinde getiriyor.

Call of Duty Mobile 3 790x395 1

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler