Cuma, Nisan 19, 2024

PUBG Mobile’ın yeni oyun modunun tarihi belli oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Herkesin bildiği üzere mobil oyunlar arasında popülerliği bir hayli yüksek olan PUBG Mobile için yayımlanması beklenen yeni oyun modunun tarihi belli oldu.

PUBG Mobile‘ın Twitter sayfasında paylaşılan tarih 16 Nisan 2020. Bu oyun modunun en ilginç yanı, nisan ayında yayımlanacak bir mod olmasına rağmen kış ve kar temalarını içinde barındırıyor olması.

Peki bu yeni oyun moduna ne isim verilecek?

Yeni oyun modunun ismi Cold Front Survival olarak belirlenmiş. Daha önce birkaç görsel ile karşımıza çıkan bu oyun modu 3 gün sonra bizleri bekliyor olacak.

PUBG Mobile Is Getting A New Update800 5e94152fdfca7

Yeni oyun modunda bizleri neler bekliyor olacak?

Vikendi haritası ve klasik kod kar ile kaplı bir halde olacak. Oyuncular bu zorlu hava koşullarında zorlanacaklar bunun sebebi ise vücut sıcaklıklarını sabit tutmak için ateş yakmalarının gerekecek olması. Belirli bir süreden sonra oyuncuların can barı azalmaya başlayacak tabi ateş yakmazlarsa.

Ateş yakmak için ise çakmak kullanabilir ve hızlı bir şekilde ısınmak içinse ağaç dallarıyla ateşinizi harlayabileceksiniz. Yakmış olduğunuz ateş sadece canını arttırmaya değil aynı zamanda avladığınız hayvanları pişirip yemenize imkan sağlayacak. Böylelikle can barınızı doldurabileceksiniz.

Bu yeni oyun modunun şaşırtıcı bir özelliği var, bu şaşırtıcı özellik ise Call of Duty oyununda yer alan Drone’a benzeyen bir hava taşıtının oyunun içerisinde yer alması.

PUBG Cold Front Survival Mode

Sizin PUBG Mobile ve bu yeni gelecek olan oyun modu hakkındaki düşünceleriniz neler? Yorumlarda belirtmeyi unutmayın 🙂

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler