Perşembe, Nisan 18, 2024

Stephan Hawking Anlatımı ile Google Pixel 4 Astrofotografi Reklamı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Arama Motoru devi Google’ın en son çıkan telefon familyası Pixel 4’ün en önemli kamera özelliklerinden bir tanesi Astrofotografi modudur. Geçtiğimiz akşam Saturday Night Live esnasında Google, Stephan Hawking tarafından anlatılan Night Sight ile ilgili bir reklam yayınladı.

Google tarafından hazırlanan reklam videosu Pazartesi günü YouTube’da “Made by Google” kanalında yayınlandı. “Pixel 4 ile Astrophotography” başlıklı reklam filminde, Night Sight’ın çalışma prensibi gösteriliyor. Google, telefonu bir tripod üzerinde göstermekten çekinmiyor. Video içerisinde yer alan tüm çekimler şehir ışıklarından tamamen arındırılmış uzak yerlerde çekildi.

Google Kamera Kullanıcı Arayüzündeki ekrandaki geri sayım, nihai sonuçların doğrudan bir Pixel 4’te kısaca gösterilmesinden önce de gösterilir.

Ünlü kozmolog ve teorik fizikçi Stephen Hawking, 70 saniyelik Pixel 4 Astrofotografi reklamını anlatırken, SNL için 30 saniyelik kısa bir klip kullanılmış. Telefonu ve modunu son bir kez göstermeden önce “Google Pixel 4. Yıldız Dahil” başlığı ile bitiş oldukça uygun bir eşleşme.

 

Biz, doğası gereği, kaşifleriz. Bizi düşünce hızında yıldızlara gönderen aynı merak, bizi gerçekte oraya gitmeye teşvik eder. Ve ne zaman büyük bir atılım yapsak, insanlığı yüceltiyoruz, insanları ve ulusları bir araya getiriyoruz, yeni keşifler ve yeni teknolojiler getiriyoruz. Bu yüzden yıldızlara bakmayı unutma, ayaklarının altında değil. Merak et.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler