Cuma, Mart 29, 2024

Street Fighter 6 Duyuruldu! İşte Efsane Serinin Yeni Oyunu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Jeton atılan atari makinelerinde hiç oyun oynadınız mı? Eğer çocukluğunuz 90’lı yıllarda geçmişse, mutlaka bu makineleri hatırlayacaksınız. İşte bu makinelerle ünlenmiş olan efsane bir yapım var. Tabii ki Street Fighter oyunundan söz ediyoruz. Bir dönemin atari kralı, şimdilerde sistemleri zorlayan yeni nesil oyunlarla yoluna devam ediyor. Şimdi de bu efsane serinin yeni yapımı Street Fighter 6 ortaya çıktı.

Capcom imzasını taşıyan yapım için ilk paylaşımlar geldi. Şu an bilgiler çok sınırlı ama yakında yeni oyun için çok daha fazla bilgi paylaşıldığını göreceğiz.

Street Fighter 6 için İlk Video Geldi

Capcom tarafından başlatılan geri sayımın sonucunda yeni oyun için ilk video yayınlandı. Video oldukça kısa.

Kaçırmayın: Logitech G703 ve G403 alınır mı?

Sadece 39 saniyelik bir video. Ama Street Fighter 6 ruhunu anlamamız için gayet yeterli bir video. Öyle ki videoda en az oyun kadar efsane olan karakterler Luke ve Ryu yer alıyor.

Şimdilik bu iki karakteri görebildik ama bu karakterlerin de bir hayli gerçekçi grafiklere sahip olduğunu söylemek lazım.

Açıkçası görsellerden anladığım, modellemeleri çok daha iyi olan yeni nesle uygun bir oyun geleceği.

Tüm platformlar yani PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, PC olmak üzere gelecek oyunun diğer detaylarını da merakla bekliyoruz.

Yaz başında oyunun geri kalan detayları da açıklanacak dendi. Bakalım bu efsane ne zaman geri dönecek?

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler