Perşembe, Nisan 25, 2024

Surgeon Simulator 2’nin çıkış tarihi belli oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bildiğiniz üzere daha önceden bu oyunun haberini sizlere sunmuştuk. Şimdi ise bu oyun için yeni bir fragman yayınlandı. Yayınlanan bu fragman ile oyunun çıkış tarihi de belli oldu. Paylaşılan bilgilere göre Surgeon Simulator 2 27 Ağustos tarihinde çıkış yapacak.

Surgeon Simulator 2 nedir ?

Bu oyunun detaylarını kısaca sizler ile paylaşmak istiyorum. Bildiğiniz gibi Surgeon Simulator serisinin ilk oyunu 2013 yılında çıkmış ve olumlu puanlar almayı başarmıştı.

Surgeon Simulator 2‘ de ise aynı mantık devam edecek. Fakat oyun içerisinde birçok yerde ameliyat yapma fırsatımız olacak. Tüm bunlardan ayrı olarak dört kişilik co-op desteği de oyunculara sunulacak.

Surgeon Simulator 2

Surgeon Simulator 2

Bossa Studios tarafından geliştirilen bu oyunun detaylarına ulaşmak isteyen takipçilerimiz, oyun hakkında yazdığımız bir diğer haberimize buradan gidebilir.

27 Ağustos tarihinde çıkış yapacak olan bu oyuna 20 gün daha erken sahip olmak isteyen takipçilerimiz için güzel bir haberimiz var. Oyunu ön sipariş ile satın alan oyuncular, oyunun kapalı beta sürümüne 7-9 Ağustos tarihlerinde ulaşabilecekler.

Surgeon Simulator 2 hakkında olan haberimizin detayları burada son buluyor. Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizler ile paylaşabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler