Cumartesi, Nisan 20, 2024

Teamgroup T-Force Delta RGB DDR5 RAM Modelleri Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Teamgroup kısa süre önce bir lansman düzenledi. Lansman sırasında duyurulan ilk DDR5 RAM modellerini paylaşmıştık. Şimdi ikinci seri olan Teamgroup T-Force Delta RGB DDR5 RAM modelini ele alacağız.

RGB aydınlatma sevenler için özel olarak gelen seri, biraz daha hareketli ve biraz daha albenisi var. O zaman tasarımına ve merak edilen teknik özelliklerine bakalım. Artık DDR5 dönemine geçiyoruz.

Kaçırmayın: Teamgroup T-force Vulcan DDR5 RAM

Teamgroup T-Force Delta RGB DDR5 Özellikleri

Tasarım açısından baktığımızda yeni Delta, üzerinde RGB bir şerit barındırıyor. Üst kısımda yer alan RGB şerit, soğutma bloğu tasarımına bağlı kalarak girintili ve çıkıntılı bir şekilde tasarlanmış.

RGB LED kullanan ilk DDR5 oyuncu belleği de olarak ün kazanacak seri, RGB konusunda da tam anlamıyla özelleştirme sunuyor. Bellekte yer alan RGB LED’leri tek tek kontrol edilebiliyor.

Teamgroup T-Force Delta RGB DDR5 RAM

Asus, MSI, ASRock, Biostar gibi üreticilerin anakart aydınlatma kontrol yazılımlarıyla da uyumlu olarak Delta RGB DDR5 RAM, tasarım konusunda tatmin edici bir hale getirilmiş diyebiliriz.

Teknik kısma baktığımız zaman ise yine Intel XMP 3.0 destekli olan bir RAM görüyoruz. ECC ile desteklenmiş olan RAM, tek tıkla hız aşırtma imkanı sunuyor. Tek kanallı bellek kitleri ve çift kanallı bellek kitleleri olarak sunulacak seride 16 GB ya da 32 GB tek kanal 5.200 MHz modellerini tercih edebileceğiniz gibi, 2 X 16 GB ya da 2 X 32 GB çift kanallı 5200 MHz bellek kitlerini de tercih edebileceksiniz.

Teamgroup T-Force Delta RGB DDR5 RAM

Teamgroup T-Force Delta RGB DDR5 RAM çıkış tarihi ise yine Vulcan modellerinde olduğu gibi 2021 yılının 4.çeyreği olarak söylendi. Ama şu ay ya da şu gün gibi bir açıklama gelmedi. Yakın zamanda bu konuda da merak edilen detayların açıklandığını göreceğiz. Zaten son kullanıcılar için DDR5 dönemi artık yavaş yavaş hız kazanıyor desek yeridir.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler