Cuma, Nisan 26, 2024

The Alto Collection Epic Games Store’da Kısa Süreli Ücretsiz Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

The Alto Collection, Serenity Forge, Team Alto tarafından geliştirilip Snowman tarafından yayınlanan bir macera oyunudur.

17 TL’ye satılan oyun, Epic Games Store’da kısa süreli ücretsiz oldu.

egs thealtocollection teamalto g1a 03 1920x1080 250273496

egs thealtocollection teamalto g1a 01 1920x1080 250272571

2015’te piyasaya sürülen süper soğuk müziğe ayarlanmış sonsuz bir koşucu olan Alto’s Adventure. Oyuncular, puanlarını iyileştirmek için yol boyunca ters takla ve eziyetler yaparak, yöntemsel olarak oluşturulmuş arazide yapabildikleri sürece sürmeye çalışıyorlar. Alto’s Odyssey çölde yer alır ve bir dizi numaraya duvara binme, balon atlama ve su sörfü gibi aktiviteleri ekler.

20 Ağustos 2020 saat 18.00’e kadar oyunu Epic Games Store üzerinden ücretsiz bir şekilde alabilirsiniz. Bu tarih sonrasında oyun 17,00 TL’ye satılmaya devam edecek.

Oyun hakkında detaylı bilgi ve ücretsiz sahip olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Oyun hakkında

Hayatlarının macerasına doğru yol alırken Alto ve arkadaşlarına katıl. Eleştirmenlerden olumlu yorumlar alan Alto’s Adventure ve Alto’s Odyssey oyunlarının Alpler’deki yamaçları, rüzgarlı kumulları, tarihi ormanları ve unutulmuş kalıntılarında kayarak ilerle. Ufukların ötesindeki gizemleri keşfetmek için çıktığın yolculukta cesur taklalar atacak, çatıların üzerinden geçecek ve büyük uçurumlardan atlayacaksın.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler