Cuma, Mart 29, 2024

The Forest’ın Devam Oyunu için Fragman Yayınlandı  

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hayatta kalma temasını işleyen oyunlardan biri olarak bilinen The Forest, uzun süre erken erişim aşamasında kalmış olan bir yapım olarak biliniyor. Erken erişim aşamasından çıkıp final sürümü yayınlandığı zaman, ilgiyle karşılanan oyun şimdilerde devam yapımı olacak olan Sons of the Forest ile anılıyor.

Yine ilk oyunda olduğu gibi Endnight Games tarafından geliştirilen ve yine aynı yapım tarafından yayınlanacak olan oyun için ilk resmi fragman da yayınlanmış durumda.

The Forest birinci oyunun dokusunu taşıyacak

İlk oyunda olduğu gibi yeni oyunda da yine ana dokunun korunduğunu göreceğiz. Amaç her zamanki gibi hayatta kalmak olacak. İlk oyunda mahsur kaldığımız ormana benzer bir alanda mahsur kalarak başlayacağınız yeni oyun, yine çeşitli canavarlarla savaşacağınız bir korku yönüne de sahip olacak gibi duruyor.

Hep ihtimaller üzerine konuşuyoruz çünkü şu an için oyun ihtimaller dahilinde ilerliyor. Hala kesin açıklamalar yapılmadığı ve oyundan net bilgiler paylaşılmadığı için her detayı bilmiyoruz. Şu an için en net bilgi yayınlanan fragmandan başkası değil.

Bu yeterli mi değilseniz yeterli değil. Ama en azından fragman şunu göstermiş oldu ki birinci oyun yapısı devam edecek. 2021 yılında yayınlandığı zaman Sons of the Forest hakkında tüm detaylara bakacağız.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler