Salı, Nisan 23, 2024

Thermaltake, Damysus RGB Oyuncu Mouse ve ARGENT K6 RGB Oyuncu Klavyesini Sundu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Thermaltake tarafından yapılan 2022 Expo etkinliği tamamlandı. Etkinlik kapsamında zaten birçok ürünün tanıtıldığını ve soğutucu kitler için yeni temsilciler geldiğini belirtmiştik. Şimdi ise yine etkinlik kapsamında duyurulan Damysus RGB Oyuncu Mouse ve ARGENT K6 RGB oyuncu klavyesi modellerine bakacağız.

İki modelde de nasıl yenilikler var ve tam olarak marka bizlere neler getirdi bunların değerlendirmesini yapalım.

Thermaltake Damysus RGB Oyuncu Mouse Serisi Neler Sunuyor?

Hem ergonomik bir tasarım yapısı benimseyen hem de özellikleri ile oyuncuları tatmin etmeyi hedefleyen oyuncu mouse serisinde iki model yer alıyor. Bunlardan birisi kablolu bir diğeri de kablosuz model. Kablolu modelden başlayalım.

Kaçırmayın: Thermaltake Yeni Soğutucu Serilerini Duyurdu

Damysus RGB Kablolu Model

Yine ergonomik tasarıma sahip olan seri, USB-C kablosuyla beraber geliyor. Kablonun oyun keyfini engellemesinin önüne geçmek için özel bir malzemeden yapıldığını da ekleyelim.

74 gram ağırlığında olan mouse, üzerinde iki ayrı noktada RGB aydınlatma artısı sunuyor. Thermaltake tarafından sunulan TT RGB Plus 2.0 ile de uyumlu olan serinin, aydınlatma ayarlarını buradan yapabiliyorsunuz.

Teknik kısma baktığımız zaman ise OMRON anahtarlarının kullanıldığı iddialı bir seri görüyoruz. 60 milyon tıklama ömrü gibi çok iddialı bir dayanıklılık değeri de anahtarlar dışında mouse, 16.000 DPI değerine sahip.

Optik olarak ise PixArt PMW-3389 optik anahtarı kullanılmakta. Yani hem çözünürlük olayında gayet iyi hem de tepki süreleri noktasında gayet iyi bir seri.

Damysus RGB Oyuncu Mouse ve ARGENT K6 RGB

Damysus RGB Kablosuz Model

Tasarım olarak bir farkı yok. Bu modelde ağırlık değeri pilden dolayı bir tık artış gösteriyor. Mouse modelinin ağırlığı 83 gram seviyesinde. Üç farklı mod ile kullanım imkanı sunuyor. Bluetooth 5.0, Kablosuz 2.4 GHz ya da şarj kablosu sayesinde kablolu olarak kullanım yapabiliyorsunuz.

Yine iki noktadan RGB desteği olan seri, Bluetooth ile 52 saate kadar, kablosuz bağlantıyla ise 36 saate kadar pil dayanma süresi sunuyor.

Yine anahtar kısmında tercih edilen teknolojinin OMRON anahtarları olduğunu da gördüğümüz kablosuz modelde, optik motor değişiyor. Bu kez PixArt PMW-3370 optik motor karşımıza çıkıyor.

Damysus RGB Oyuncu Mouse ve ARGENT K6 RGB

19.000 DPI değerine kadar ulaşan mouse, bu değerlerle beraber oyuncuların yeni gözdelerinden olacak orası kesin.

Mouse modellerimizi verdiğimize göre gelelim artık klavye kısmına. Yeni oyuncu klavyesi de oldukça iddialı.

Thermaltake ARGENT K6 RGB Mekanik Oyuncu Klavyesi

Düşük profilli bir klavye olan Argent K6 modeli, Cherry MX kırmızı ve gümüş anahtarlarına sahip. 50 milyon tuş basışa kadar dayanıklılığı olan anahtarlar yine sağlamlığı arttıran alüminyum bir üst tabakayla beraber geliyor.

Damysus RGB Oyuncu Mouse ve ARGENT K6 RGB

RGB aydınlatma desteğine de sahip olan yeni nesil klavye, özel multimedya kontrolleri ve USB geçiş bağlantı noktalarını da beraberinde getirmekte.

Güzel bir bilek desteğinin bulunması da avantaj olarak gösterilebilecek olan modelin, henüz fiyatı konusunda bir açıklama yapılmış değil.

Damysus RGB Oyuncu Mouse ve ARGENT K6 RGB

Thermaltake, Damysus RGB Oyuncu Mouse ve ARGENT K6 RGB mekanik oyuncu klavyesi için bunları paylaştı. Markanın bu ürünleri çok kısa bir süre sonra satışa sunmasını bekliyoruz. Haliyle fiyatlar da yakında belli olacaktır.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler