Perşembe, Nisan 18, 2024

Thermaltake W1 WIRELESS Oyuncu Klavyesi Satışa Çıktı 

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ergonomik bir oyuncu klavyesi arayışında olanlar için yepyeni bir ürün var. Yakın zamanda duyurusu yapılan Thermaltake W1 WIRELESS serisi. Ergonomik yapı, yanında başarılı teknik donanım gibi artıları olan seri şu sıralar satışa da sunulmuş durumda.

Söylenildiği gibi iyi bir klavye mi ve hangi seçeneklerle satışa sunuldu gelin yakından bakalım.

Thermaltake W1 WIRELESS özellikleri ve tasarım detayları

Tasarımdan başlayacağız ama önce bir bilgi verelim. Klavye iki farklı anahtar tipini barındırıyor. Seçim size kalıyor. Birinci seçenek Cherry MX Red (kırmızı) anahtar. İkinci seçenek ise Cherry MX Blue (mavi) anahtar. Her iki anahtar yapısının da kendisine göre farklı özellikleri var.

Thermaltake W1 WIRELESS

Cherry MX Red: Yay direnci açısından daha düşük olduğundan basit çalışma olarak bilinen anahtar tipi. Oyun ve iş odaklı kullanımlarda tam dengeyi sağlıyor. İki tarafa da hitap ediyor. Doğrusal kullanım yapısı var.

Thermaltake W1 WIRELESS

Cherry MX Blue: Tıklamalı olarak bilinen kullanım sunuyor. 2.2 mm gibi bir etkinleştirme noktası bulunuyor. Tuşlara bastığınızda hem dokunsal olarak iyi bir his veriyor hem de işitsel yönü çok daha zengin.

Thermaltake W1 WIRELESS 7

Thermaltake W1 WIRELESS için başka bir seçenek yok. Bu iki seçenek arasından seçim yapmak gerekiyor. Seçimden söz ettiğimize göre geçelim özelliklere.

Tasarım: Klavyelerde ergonomik tasarım önemlidir. Thermaltake W1 WIRELESS bunu sağlıyor. Alt kısımda kullanılan ergonomik bilek desteği ile ideal bir tasarım yapısı sunulmuş. Bitişik tuş takımlarının kullanıldığı modelin genel olarak sade bir yüzü olduğunu da eklemiş olalım.

Üst kısım sağ bölümde sırasıyla Bluetooth modu, 2.4 GHz kablosuz modu, oyun modu ve sessiz kontrolleri var. Bunun hemen yanında ses tekerleği ve alt kısımda da gösterge ışıklarını görüyoruz. Güç düşmesi ise yan tarafa taşınmış ve üst bölgede konumlandırılmış.

Thermaltake W1 WIRELESS 4 e1616506208992

Boyutlar: 442 mm X 222 mm X 40.6 mm

Renk: Siyah ile kullanılan titanyum grisi.

Tasarım kısmını da tamamladığımıza göre bağlantılardan ve özelliklerden devam edelim. Zaten klavyenin en dikkat çeken yanı 3 ayrı bağlantı desteği sunuyor olması.

Thermaltake W1 WIRELESS 2 e1616506070471

PBT Anahtarlar: Tasarım ne kadar iyi ise dayanıklılık için de aynı şeyi söyleyebiliriz. PBT tuş başlıkları sayesinde, daha uzun ömürlü ve dayanıklı bir klavye almış oluyorsunuz. Yine bir kullanım ömrü vardır elbet ama standart klavyelere göre sert ve silinmez tuş yapısı çok daha uzun ömürlü.

Thermaltake W1 WIRELESS 12 e1616506303677

Bağlantı Modları: Thermaltake W1 WIRELESS zengin bağlantı özelliğiyle de dikkat çekiyor. Klavyede 3 farklı mod var. Bunlardan birisi kablolu USB bağlantısı. USB Type C kablosu ile bağlantı kurabiliyorsunuz.

İkincisi 2.4GHz kablosuz bağlantı. Ultra hızlı bu bağlantı ile 1 ms gecikme süresinde klavyenizi kullanabiliyorsunuz. Ayrıca bu modda 1,5 aya kadar pil dayanma süresi elde ediliyor.

Son olarak Bluetooth 4.2 bağlantı desteği var. Yine kablosuz kullanım sunuluyor ve 2,5 aya kadar pil dayanma sürelerinden söz ediliyor.

Evet Thermaltake W1 WIRELESS oyuncu klavyesi için paylaşılan özellikler bunlar. Tercih edip etmemek sizlere kalmış. 🙂 Kırmızı anahtarlar mı mavi anahtarları mı yine bu seçimde tamamen sizin kullanımınıza bağlı olarak değişecektir.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler