Çarşamba, Nisan 24, 2024

Total War Rome Remastered için Çıkış Tarihi Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Strateji oyunlarının babalarından biri olan Total War Rome, yıllar sonra yeniden karşımızda. Dev orduların savaşlarını özleyenler bu kez Total War Rome Remastered ile strateji evrenine giriş yapacak.

Feral Interactive tarafından oyunun ne zaman geleceği konusunda tarih bilgisi de verildi. Ayrıca yeni sürümde nelerin değişeceğini de az çok öğrendik.

Total War Rome Remastered ile oyun revize edilecek

Yenilenmiş olan oyun 29 Nisan tarihinde Steam üzerinden satın alınabilir olacak. Mevcut oyuna sahip olmayanların yeni oyun için 30 dolar ödemesi gerekecek.

Eğer siz de oyun varsa, o zaman avantajınız da var. Oyunu Haziran ayına kadar yarı fiyatına alabileceksiniz. Peki ne değişecek? Öyle çok bir değişiklik olmayacak. Adından da anlayacağınız gibi Rome Remastered bir revize sürümü olacak.

Grafikler değişecek, oyunun dokusu değişecek, modellerde güncellemeler yapılacak ve bir nevi oyun 2021 yılına uygun bir hale getirilecek. Bu geliştirmelerin yanında yapımın 4K desteği alacağı da açıklandı.

Oynanış yapısına ilişkin ise çok fazla bir değişiklik olmayacak. Belki ek ögeler eklenebilir ama genel olarak bir değişim beklenmiyor.

Ayrıca unutmadan şunu da ekleyelim ki  Remastered atölye desteği alacak. Steam Workshop için de uyum olacak. Bu demek ki yeni modlara ve yeni içeriklere hazır olun.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler