Perşembe, Nisan 25, 2024

Türkiye’de İlk ! Turkcell Cep Telefonu Kiralayacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Türkiye’nin en büyük operatörlerinden biri olan Turkcell , kısa bir süre önce çok ses getirecek yeni kampanyasını duyurdu. Turkcell, yurt dışında diğer operatörlerin yaptığı gibi artık Türkiye’de cep telefonu kiralama dönemini başlatıyor. 

15191116202 1

Turkcell‘in düzenlemiş olduğu etkinlikte duyurduğu yeni kampanyasına göre kurumsal şirketler artık Turkcell’den uygun fiyatlara cep telefonu kiralayabilecekler. Öyle ki giriş segmentten en üst segmente kadar istenilen 21 telefon arasından biri seçilebiliyor. Kampanya’nın en büyük avantajlarından biri de Turkcell müşterisi olma zorunluluğunun olmaması oldu. Kiralama süresinin 24 ay olarak açıklandığını da belirtelim.

Aylık 78 TL’den başlayan fiyatlarla kiralanabilecek cep telefonlarından şirketlerin %30′a varan avantaj elde edeceği de edindiğimiz bilgiler arasında. Bunun yanı sıra cep telefonu kiralayan şirketlere ücretsiz olarak yardım masası ve sigorta desteği sunulacak.

Şu anlık sadece cep telefonunu içeren bu kampanyaya ilerleyen dönemlerde tablet ve bilgisayar gibi ürünlerinde dahil olabileceği öngörülüyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler