Cumartesi, Nisan 20, 2024

Ucuz Ve Kaliteli Oyuncu Ekipmanı Önerisi: GamePower!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyuncuların çoğu ucuz ekipman arıyorlar ancak kaliteyi bulamıyorlar. İşte sizlere oyun setinizi ucuza dizdirecek GamePower ürünleri…

Artık her yaş grubundaki insanların oyun oynaması oyuncu ekipmanlarına olan ilgiyide oldukça arttırdı. Özellikle online oyunlara baktığımızda, oyunlar artık yeteneğin yanı sıra özellik ve hızda istiyor. Bu özellikleri ise normal bir ekipman ile elde etmeniz ne yazıkki mümkün değil.

Birçok firma oyuncu ekipmanları üretiyor. Ekipmanlarına üstün özellikler eklerken fiyatlarıda oldukça şişiriyor. Bu ürünlerin ucuzlarıda yok mu? Tabiki var. Ancak o ucuz ürünler epey kalitesiz. Bu listemizde oyuncu ekipmanları alanında piyasaya yeni girmiş bir firmayı ele aldık. İlerleyen zamanlarda farklı firmaların uygun ürünleri ile listelerimize devam edeceğiz. İşte sizlere ucuz ve kaliteli oyuncu ekipmanları…

GAMEPOWER Tinker Beyaz 7.1 Gaming Kulaklık

Oyunlarda sesin ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Özellikle arkamızdan, sağımızdan veya solumuzdan gelen oyuncuların sesini duymak için kaliteli bir kulaklığa ihtiyacımız var. GamePower Tinker 7.1 bu alanda oldukça uygun ve başarılı bir ürün.

7.1 Surround ses kalitesi ile oyun oynarken en ufak kıpırtıyı dahi duyabileceksiniz. Bunun yanında müzik ve film keyfinizide doruklarına kadar yaşayacaksınız. Tabi bu sesleri en iyi şekilde duymanız için maksimum düzeyde ses yalıtımı sağlayan Tinker 7.1 oyun, müzik ve film zevkinizi maksimum düzeye çıkarıyor.

gamepower 1

Tinker 7.1‘in bir diğer özelliği ise titreşim özelliği. Ses yüksekliği ve kalitesi ile oyundaki silah seslerinin yada müziklerdeki basların kulağınıza titreşim halinde gelmesini sağlayabiliyor. Aynı zamanda yan kısmında bulunan RGB aydınlatması ilede oyuncu görünümünü en üst düzeye çıkarıyor.

Tinker 7.1 bu özelliklerinin yanında konforuda elden bırakmıyor. Özellikle uzun süreli kullanımlarda dahi rahat bir deneyim sunuyor. Ayrıca her platforma uygun olmasıda ürünü PC, PS4 ve Xbox One gibi tüm cihazlarınızda kullanmanızı sağlıyor.

gamepower 2

Ürünün fiyatına gelecek olursak internette 120-130 TL civarında satılıyor. Fiyata baktığımızda piyasadaki diğer ürünlerin kalitesini sunarken fiyatının bu düzeylerde olması gayet uygun. Fiyatı sizin için uygun değilse GamePower’ın diğer modellerine göz atabilirsiniz.

GAMEPOWER Night Stalker Gaming Mouse

Yine oyunda sizin kaderinizi belirleyen önemli ekipmanlardan biriside mouse. GamePower bu konuda orta seviyeli ve kaliteli bir mouse üretmiş ve fiyatınıda performansına göre gayet uygun belirlemiş. Bakalım Night Stalker ne gibi özellikler sunuyor…

gamepower 3

Aslında tasarım olarak baktığımızda James Donkey 007‘yi bize anımsatsa da fiyatları arasında yaklaşık 150 TL fark olduğunu görebiliyoruz. Night Stalker ergonomik yapısı sayesinde hemen hemen her ele uyacak şekilde tasarlanmış. Ayrıca dokusu ise el kaydırmayacak ve terletmeyecek şekilde tasarlanmış.

Mouse’unuzun en iyi şekilde kullanmanız için 5000DPI değerinde hassasiyet sunan GamePower, gerçek anlamda yeterli özelliler sunuyor. 5 milyon tıklama ömrü ile uzun kullanım sunan GamePower Night Stalker son derece kullanışlı ve ergonomik bir ürün.

gamepower 6

Fiyatına bakacak olursak yine piyasada 70-80 TL civarında dolaşmakta ki bu fiyat aralığı özelliklerine göre oldukça uygun. Zira diğer oyuncu mouse’ları bu fiyatlara daha aşağı özellikler sunabiliyor.

GAMEPOWER GP900 MousePad

Mousepad’i bazı oyuncular pek önemsemese de mouse kullanımınızı ve mouse’unuzun performansını en üst düzeyde almanız hususunda önde gelen bir ekipmandır. Bu mousepad’in özelliği ise oldukça geniş ve kaliteli olması.

gamepower 4

GamePower GP900 modeline baktığımızda sadece mouse için kullanım alanı sunmuyor. Geniş yapısıyla klavye ve mouse’unuzu üzerine koyabilecek ve rahat kullanım sağlayabileceksiniz. Optik sensör kullanan tüm mouse’larla uyumlu olan GP900 oyundan bir an bile kopmamanızı sağlıyor.

Konumlandığı yüzeye tam olarak oturan GP900 kaymaz bir yapıya sahip. 90 santimetre genişliği ve 30 santimetre uzunluğu ile üzerine klavye ve mouse’unuzu koyabileceğiniz GP900, 4 milimetre gibi oldukça ince ve sağlam bir yapıya sahip.

gamepower 5

Fiyatını inceleyecek olursak piyasada 70-80 TL dolaylarında seyrediyor. Uzunluğu ve genişliği ile klavye ve mouse’unuzu sahiplenmesi; Yine kalitesi ve uzun ömrüne baktığımızda fiyatının hiçte fazla olmadığını görebiliyoruz.

Bu listemizde sizlere GamePower’ın ucuz ve kaliteli oyuncu ekipmanlarını inceledik. Ürünler hakkındaki fikirlerinizi ve düşüncelerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

4 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler