Cuma, Mart 29, 2024

UFO görüntüleri PENTAGON ve NASA tarafından doğrulandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Öncelikle Pentagon nedir? sorusunun cevabını açıklayarak başlayalım; Amerika‘nın Savunma Bakanlığı ve Genelkurmay Başkanlığının adı Pentagon‘dur. Amerika Birleşik Devletleri’nin Virginia eyaletinde Washington sınırında bulunmaktadır. Amerika’daki askeri işler ile ilgili Pentagon ilgilenir.

UFO görüntüleri olayı nasıl başladı?

Pentagonve NASA, 2004 – 2015 yılında çekilen UFO görüntülerini doğruladı. Bunu da sosyal medya üzerinden aşağıdaki görüntüleri paylaşarak yaptılar. Açıkçası şuanda tüm dünya bu durumun gerçekliğine artık inanmış gibi görünüyor. Siz de videoya bir göz atın bakalım neler düşüneceksiniz..

Donanma daha önce geçen yılın Eylül ayında videoların doğruluğunu kabul etmişti. Pentagon sözcüsü Sue Gough‘a göre, “halkın dolaşan görüntülerin gerçek olup olmadığı ya da videolarda daha fazlası olup olmadığı hakkındaki yanlış anlaşılmaları gidermek” için resmi olarak şimdi yayınlama kararı aldılar.

ABD Donanması sözcüsü Joe Gradisher, görüntüdeki nesneyi “Tanımlanamayan Hava Olgusu” olarak tanımladı.

Emekli ABD Donanması pilotu David Fravor;

Ona yaklaştıkça hızla güneye doğru hızlandı ve iki saniyeden kısa bir sürede kayboldu. Bu, bir ping pong topu gibi, bir duvardan sıçrayan son derece ani oldu.”

Videolar, kızılötesi kameralar tarafından kaydedildiğinde hızla hareket eden ve tanımlanamayan uçan cisimlerin olduğunu gösteriyor. Bazı insanlar, bunun bir drone olabileceğini tahmin ediyor.

2017 & 2018 yıllarında çekilmiş olan daha net UFO görüntülerinin ise yakın bir zamanda paylaşılacağını duyurdu!

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler