Cuma, Mart 29, 2024

Uygun Fiyatlı CoolerMaster CM310 Piyasaya Sürüldü

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bilgisayar ekipmanları tarafında birbirinden farklı ürünler sunan CoolerMaster, her iki el ile kullanılabilen uygun fiyatlı CM310 oyuncu mouseunu piyasaya sürdü.

Çoğu mouse üreticisi, ürettiği mouseları sağ el ile uyumlu olarak hazırlarken kimisi bazı modellerinde sol ele uygun üretim de gerçekleştiriyor. CoolerMaster, piyasaya sürdüğü yeni mouseu CM310 ile hem sol elli hem de sağ elli kullanıcıları kucaklıyor. Ancak yeni mouse, sağ el kullanıcıları için biraz daha ‘donanımlı’.

Yeni CoolerMaster CM310, çok yönlü kullanım sloganı ile piyasada yerini aldı. Ülkemiz pazarında henüz göremediğimiz yeni mouse, şık yapısı ile dikkat çekiyor. Palmiye ve pençe tutuş stillerine uygun olarak hazırlanan mouse, her iki ele uygun kullanım vaat eden bir tasarımla geliyor. Yine de yan tuşlar, mouseun sol tarafında konumlandırıldığı için sağ el kullanıcılarına bir adım daha yakın duruyor. 

coolermaster cm310 3

Üzerinde toplam 8 farklı düğme bulunduran yeni CM310, yedi farklı ayarlanabilir DPI seviyesi sunuyor. En yüksek 10.000 DPI seviyesi sunan mouse aynı zamanda Pixart A3328 optik sensöre ev sahipliği yapıyor. Mouseun çeşitli yerlerinde de RGB aydınlatma kullanılmış. 

Öte yandan mouseun en dikkat çekici özelliği net bir biçimde dengelenmiş ağırlık. Toplamda 100 gram ağırlığın eşit şekilde dağıtıldığı mouse, kullanım bazında daha iyi bir deneyim vaat ediyor. Ayrıca moueun yan kenarlarında kauçuk gripsler bulunuyor. 

coolermaster cm310 4t

Dün itibari ile Amazon üzerinde satışa sunulan mouse, stok dışı olarak görünmekte. CoolerMaster CM310 mouseun satış fiyatı ise 29.99$ olarak belirlenmiş. Ülkemiz içerisinde ne zaman satışa sunulacağı ve satış fiyatının ne olacağı hakkında net bir bilgi bulunmuyor.

coolermaster cm310 2

coolermaster cm310 1

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler