Cuma, Mayıs 3, 2024

Windows 10 Kullanıcıları için Önemli Güncelleme Uyarısı Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Her ne kadar Microsoft’un en güzel işletim sistemi Windows 11 olsa da bir yandan da Windows 10 işletim sistemi sürümü için güncellemeler devam ediyor. Firma uzun bir süre daha 10 serisine desteğine de devam edecek. Bir yandan güncellemeler devam ediyor olsa da sürüm destekleri belli aralıklarla son buluyor. En son Windows 10 21H2 sürümü için benzer bir durum yaşanacağı ortaya çıktı.

Elde edilen bilgilere göre bu sürüm için destek çok yakında sona erecek. Mevcut olan bu sürümü kullanan kullanıcıların da bir üst sürüme ya da Windows 11 işletim sistemine yükseltme yapması konusunda uyarı yapılmış durumda.

Windows 10 21H2 için Yolun Sonu Gözüktü

Microsoft’un kaynaklarına bakacak olursak mevcut olan sürüm, 13 Haziran 2023 tarihinde desteğini kaybedecek. Bu da demek oluyor ki 13 Haziran sonrasında 21H2 versiyonunun artık güncelleme almadığını göreceğiz.

Windows 10 21H2

Söz konusu versiyon son olarak Haziran ayında güncelleme alacak. Bu Haziran güncellemesinden sonra ise yeni bir yama ya da yeni bir güvenlik güncellemesi olmayacak. Güvenlik yamalarına devam etmek için daha güncel sürüme yükseltme yapmanız gerekecek.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler