Salı, Nisan 23, 2024

Windows 11 ISO Yayında – Ama Dikkat!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Windows 11 dönemi, yakın bir zaman önce resmen başladı. Tanıtımın ardından test programı başlayan yeni işletim sistemi, geliştiriciler tarafından da yakından takip ediliyor. Bir yandan Insider programı için güncellemeler devam ederken, bir yandan da Microsoft’un yeni adımları geliyor. En son bugün Windows 11 ISO dosyasının yayınlandığı açıklandı.

ISO dosyasının yayınlanması güzel ve elbette son kullanıcıları memnun edecek bir gelişme. Fakat başlıkta dediğimiz gibi burada dikkatli olmanız gerekiyor. Her şey görüldüğü gibi değil.

Kaçırmayın: Windows 11 Desteğini Alan ASUS Anakart Modelleri Açıklandı

Windows 11 ISO Kararlı Sürümü İçermiyor

Resmi olarak ISO imaj dosyası yayında. Buna bir mani yok. Fakat bu dosyanın içerisinde Windows 11 final sürümü yer almıyor. Kararlı sürüm çıktı ve imaj dosyası da geldi gibi bir durum yok. ISO imaj dosyalarının içerisinde yine Windows 11 test sürümü yer almakta.

Bu nedenle sorunlar yaşanabilir ve kullanıcılar hata mesajları alabilir. Ama ISO dosyasının yayınlanması tabii ki güzel. Zira kullanıcılar temiz kurulum yapmak istedikleri zaman bu çok mümkün değildi.

Windows 11 ISO

Önce bir Windows 10’u güncelleyeceksiniz, yükseltme yapacaksınız falan uzun iş. Yeni ISO dosyasını indirip, güzelce temiz kurulumunuzu gerçekleştirebiliyorsunuz. Bunu nasıl yapacağınız konusunda kısa bir nasıl yapılır rehberi hazırlayacağım.

Çok zor değil ama yine de ufak bir rehber işinize yarayacaktır. Bir sonraki içerikte rehber konusunda detayları bulabilirsiniz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler