Cuma, Mart 29, 2024

Windows 11 Yılda Yalnızca Bir Kez Güncelleme Alacak!

Paylaş

silkroad gaminggentr

ABD merkezli yazılım ve teknoloji devi Microsoft geçtiğimiz gün birkaç yeni özellik ve iyileştirme ile Windows 11 işletim sistemini duyurdu, bununla ilgili ayrıntılı bilgiyi buradan okuyabilirsiniz. Microsoft ayrıca, Windows 11’in bu yaz döneminden itibaren uygun Windows 10 bilgisayar ve yeni nesil Windows 10 bilgisayarlar için ücretsiz olarak yükseltme alacağını doğruladı. Mevcut Windows 10 bilgisayarınızın Windows 11’e ücretsiz yükseltme için uygun olup olmadığını PC Health Check uygulamasını kullanarak doğrulayabilirsiniz.

Microsoft bugün, büyük Windows güncellemelerinin yayın akışını değiştirdiğini açıkladı. Microsoft, her takvim yılının ikinci yarısında yayınlanması hedeflenen, yılda yalnızca tek bir Windows 11 özellik güncellemesi yayınlayacak. Büyük güncellemenin yanı sıra, Windows 11 cihazları, güvenlik güncellemeleri ve hata düzeltmeleri sağlamak için düzenli olarak aylık kalite güncellemeleri de alacak.

Windows 11 bilgisayarların yaşam desteği yayınlandı:

  • Windows 11’in Home, Pro, Pro for Workstations ve Pro for Education sürümleri, genel kullanılabilirlik tarihinden itibaren 24 ay destek alacak.
  • Windows 11’in Enterprise ve Education sürümleri, genel kullanıma sunulma tarihinden itibaren 36 ay boyunca desteklenecek.
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler