Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Windows 11’den Windows 10’a Dönmek Oldukça Kolay Olacak!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Microsoft, geride bıraktığımız haftalarda büyük yenilikler içeren Windows 11 işletim sistemini nihayet duyurdu ve bu yılın sonlarında ve gelecek yılın başlarında tüketicilere ücretsiz olarak dağıtılmaya başlayacak. İster donanım, ister uygulamalarla ilgili sorunlarla karşılaşın, ister Microsoft’un Windows 11 ile gittiği yoldan hoşlanmayın, şirket her zaman Windows 10’a rahatlıkla geri dönebileceğinizi söylüyor.

Görsel yenilik devrimi ile gelen Windows 11 işletim sistemi, Windows 10 için önceki özellik güncellemelerine kıyasla büyük bir görsel revizyonun kendisidir. Yeni bir Başlat Menüsü deneyimi, yeni bildirim merkezi, sistem tepsisi, yeniden tasarlanmış görev çubuğu ve yuvarlatılmış köşelerle birlikte geliyor. Lenovo ve Microsoft’a göre, ileride tekrardan Windows 10’a geri dönmek isterseniz, yerinde sürüm düşürme için 10 günlük bir süreniz olacak.

Windows 11 Widgets
Windows 11'den Windows 10'a Dönmek Oldukça Kolay Olacak! 2

Windows 11 işletim sistemine geçtiğiniz son 10 gün içinde, sürümünüzü bir önceki sürüme düşürme işlemi oldukça basit. Eğer yeni işletim sistemine geçişinizin üzerinden 10 günden fazla bir süre geçtiyse, Windows 11’i kaldırmak için önceki işletim sistemini (yani Windows 10) temizlemeniz gerekeceğinden işlem biraz daha karmaşıklaşacaktır.

Lenovo ve Microsoft konu ile ilgili demeç verdi:

“Windows 11’e yükselttiğinizde, yanınızda getirdiğiniz dosya ve verileri tutarken Windows 10’a geri dönmek için geri alma işlevini kullanmak için 10 gününüz var. Bu 10 günlük süreden sonra, verilerinizi yedeklemeniz ve Windows 10’a geri dönmek için temiz bir kurulum yapmanız gerekecek,”

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler