Çarşamba, Mayıs 8, 2024

Windows 11’in Resmi Çıkış Tarihi Panos Panay Tarafından Sızdırılmış Olabilir!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika Birleşik Devletleri merkezli yazılım ve teknoloji devlerinden Microsoft’un bu hafta itibariyle yeni Windows 11 işletim sisteminin ilk Geliştirici Derlemesini yayınlaması bekleniyor ve Insider kullanıcıları ilk resmi Windows 11 derlemesini test etmek için heyecanlı olsa da, işletim sisteminin Ekim ayında veya 2021 tatil döneminde yayınlanmaya başlanacağına dair spekülasyonlar mevcut. Bununla birlikte, Windows’un bir sonraki sürümünün Ekim ayında tüm kullanıcılara gönderilme olasılığı, Panos Panay’dan gelen bir Teams iletisinin Ekim çıkış tarihini ima etmiş olabileceğinden daha yüksek.

The Verge tarafından tespit edilen ilgili mesaj Panos Panay’ın, Windows 11 hakkında konuşurken, “Ekim ayına kadar bekleyemem” yazan bir Teams mesajıydı. Bu başka bir anlama geliyor olsa da, uzmanlar Panos’un Ekim çıkış tarihini şifreli bir mesajla onayladığı görüşündeler. Ancak kesin çıkış tarihi henüz çıkmadı.

Microsoft Windows 11 Settings UI
Windows 11'in Resmi Çıkış Tarihi Panos Panay Tarafından Sızdırılmış Olabilir! 2

Zac Bowden da Windows 11’in bu yıl Ekim ayında gelme olasılığını vurguladı ve şimdi bir ipucu ile, eğer Microsoft’tan, Windows’un yeni sürümünün Ekim ayında uygun kullanıcılar için kullanılabilir hale gelmeye başlayacağı ihtimali yüksektir. Çıkış tarihiyle ilgili olarak hala bir miktar belirsizlik olsa da, Windows 11 kararlı sürümünün Ekim ayına kadar kullanıcılara sunulmayacak gibi görünüyor.

Windows 11 hakkında çok heyecanlanmadan önce, yaklaşan Windows işletim sistemi’nin minimum donanım gereksinimlerini karşılayan bilgisayarlar için kullanılmayacağını unutmayın. Bu nedenle, bilgisayarınızın güncellemeyi almaya uygun olup olmadığını kesinlikle kontrol etmelisiniz. Güncelleme için uygun olup olmadığınızı öğrenmek için şirketin PC Health Check uygulamasını deneyin.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler