Cuma, Nisan 19, 2024

Xbox Series Kontrolcülerine Yeni Versiyonlar Eklendi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xbox Series için sunulan gelişmiş kontrolcü cihazları, yeni versiyonlarla güncellendi. Özellikler açısından değerlendirecek olursak çok önemli farklılıklar yaşanmadı ama tasarım açısından güzel bir değişime adım atılmış oldu.

İki yeni versiyonla gelen kontrol cihazlarının yenilenen tasarımlarına bakalım.

Xbox Series kontrolcülerine iki yeni model eklendi

İki modelde de neon renklere ağırlık verildiğini anlıyoruz. Zaten bu da oyunculara özel bir renk sunulduğunu işaret etmekte. Birinci seçenek Electric Volt seçeneği.

Bu seçenekte arka kısımda tamamen beyaz olan bir bölüm var. Ön kısımda ise tek renk neon bir yeşil kullanılmış. Bir hayli dikkat çekici bir görünüm var. Bu serinin fiyatı 65 dolar olarak açıklandı. Satışların tarihinin 27 Nisan olduğu duyuruldu.

Xbox Series
Electric Camo

İkinci seçenek ise Daystrike Camo modeli. Bu modelinde kamuflaj benzeri bir deseni var. Kırmızı gri renklerin kombinasyonu ile gelen kontrol cihazı, arka planda ise koyu gri bir renk sunuyor. 4 Mayıs itibariyle satışa çıkacak olan bu cihazın fiyatı ise 67 dolar olarak açıklandı.

Xbox Series
Daystrike Camo

Her iki Xbox Series kontrolcüsünün de ülkemize geleceğini düşünüyoruz. Tarih açıklanmadı ya da Microsoft bir ipucu vermedi ama cihazlar ülkemizde de yer alacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler