Cuma, Nisan 26, 2024

Xbox Series X Kutusu Nihayet Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

2020 yılının sonu ve 2021 yılının başı tam anlamı yenilikçi teknolojileri içerisinde barındıran yeni nesil oyun konsollarının satış dönemi olacak. Bu yılın sonuna ve yeni yılın başına doğru yaklaştıkça bu yeni nesil oyun konsolları hakkında çok daha fazla bilgiye ulaşıyoruz.

Yazılım ve teknoloji devi Microsoft beyciğim, bu yazın başlarında tasarımı ile dikkatleri üzerine toplayan yeni nesil oyun konsolunu tanıtmıştı.

Şirketin Xbox Series X ismini verdiği oyun konsolu; fiyatı, teknik özellikleri, piyasaya çıkış tarihi ve hatta küçük kardeşi Xbox Series S’in bilgileri ile uzun süredir internete sızmayı başardı fakat bugün internete düşen yeni bir bilgi bu oyun konsolunun satılırken içerisinde barınacağı ambalajını bizlere gösteriyor.

Xbox Series X Kutusu Nihayet Ortaya Çıktı! 3

Aldığı ürünlerin kutusunu saklayan bu güzel insanlar için internete sızan görsel kendisi kadar şık bir ürün kutusunu bizlere sunuyor.

Twitter kullanıcısı Wario64 sayesinde artık Xbox Series X oyun konsolunun kutusunun tam olarak nasıl görüneceğini biliyoruz: oldukça şık.

Her zamanki gibi, Xbox Series X ambalajı sadece büyük bir siyah karton kutudur, ancak ön kısımda yeni nesil makinenin büyük bir yakın plan görüntüsü bulunuyor ve içindeki yeşil plastiği gösteriyor. Ön tarafa Microsoft şu ibareleri kutuya koymuş: 4K 120fps, Xbox Velocity Architecture ve 1TB SSD.

6F5E90DB BA56 408E A140 5FFB1FC39CD1
Xbox Series X Kutusu Nihayet Ortaya Çıktı! 4
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler