Cuma, Nisan 19, 2024

Xbox Series X ve Series S, Dolby Vision Desteğine Kavuşuyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xbox Series X ve Series S’nin piyasaya sürülmesi sırasında Microsoft, Xbox Series X | S’nin resmi olarak hem sektör lideri Dolby Vision hem de Dolby Atmos’u destekleyen tek yeni nesil konsol olacağını duyurdu. Dolby Atmos desteği, lansmandan bu yana her iki yeni nesil konsolda zaten mevcut olarak kullanılabiliyordu.

Bugün ise Microsoft, Xbox Series X | S’de oyun oynamak için Dolby Vision’ın artık Xbox Insider kullanıcıları için kullanıma sunulduğunu duyurdu. Xbox Serisi konsollarda Dolby Vision ile oyun deneyiminizi tam kapsamlı görsellerle dönüştürebilirsiniz. İleri Seviye Alfa ve Alfa Kullanıcıları bugün Xbox Series X | S konsolunda Dolby Vision for Gaming’e erişim sağlayabilir.

Dolby Vision’da oynadığınızda, geleneksel HDR oyunlarının bile ötesine geçen parlaklık, kontrast, renk ve derinlikle oyunun sunduğu en gerçekçi ve gerçeğe yakın görsellerin kilidini açarsınız. Dünyayı olması gerektiği gibi deneyimleyin.

Dolby Vision’ın öne çıkan özellikleri

  • 40 kata kadar daha parlak vurgular ve 10 kata kadar daha derin siyahlar, ateşli patlamaları ve uzayın derin boşluğunu hayata geçiriyor.
  • Derin, zengin renkler sizi yemyeşil büyülü ormanlara ıssız savaş bölgelerine götürüyor.
  • Daha fazla kontrast ve renk, daha fazla ayrıntı ve doku ortaya çıkarıyor. Gölgelere bakın, ufku tarayın ve çok geç olmadan kamufle edilmiş düşmanları seçin.
  • Dolby Vision oyunları, siz oynadıkça otomatik olarak Dolby Vision ekranınızla eşlenir, böylece her zaman tam resmi görürsünüz.
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler