Cumartesi, Nisan 20, 2024

Xiaomi Buds 3T Pro Türkiye Fiyatı ve Özellikleri

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi 12 ve 12 Pro için geçtiğimiz gün Türkiye lansmanı yapıldı. Lansmanda yeni akıllı telefonların Türkiye fiyatları açıklandı. Sadece telefonların Türkiye fiyatlarının açıklanmasıyla karşı karşıya kalmadık. Aynı zamanda yeni Xiaomi ürünleri için de fiyatların duyurusu yapıldı. Xiaomi Buds 3T Pro bunlardan biri oldu.

Yeni kablosuz kulaklık modeli ülkemizde satışa çıktı ve haliyle resmi fiyatları da belli olmuş oldu. Hemen özelliklere ve açıklanan fiyatlara bir bakalım.

Xiaomi Buds 3T Pro Özellikleri ve Fiyatı

Yeni kablosuz kulaklık modelinin özelliklerinden başlamak istiyorum. Söz konusu kulaklıklar, kulak içi formunda geliyor. Silikon başlıkların kullanılması gürültü engelleme konusunda fiziksel olarak da destek sunulmasını sağlıyor.

Kulaklık 10 mm Dual Magnet sürücülerle donatılmış ve ses konusunda da tatmin edici bir deneyim sunuyor.

Burada codec desteği de önemli. Serinin yüksek kalitede sürücülerinin dışında LHDC 4.0 Codec desteğini de görüyoruz. Denemedik ama bu özelliklerle beraber kulaklığın ses kalitesinin kağıt üzerinde başarılı olduğunu söyleyebiliriz.

Xiaomi Buds 3T Pro

Diğer özelliklere devam ettiğimiz zaman karşımıza aktif gürültü engelleme özelliği çıkıyor. Xiaomi Buds 3T Pro, ANC yani aktif gürültü engelleme özelliğiyle geliyor. Kulaklığın 40 dB gürültü engelleme özelliği var. Ayrıca tıpkı AirPods modellerinde olduğu gibi kullanıcılar istedikleri zaman şeffaf moda geçiş yapabiliyor.

Şarj kutusu ile 24 saat pil ömrü, sadece kulaklık olarak 6 saat pil ömrü sunan Xiaomi Buds 3T Pro fiyatı ise 2.099 TL olarak açıklandı.

IP55 sertifikasına da sahip olan kulaklığın bu fiyatla ne kadar tercih edileceğini göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler