Salı, Ekim 22, 2024

Xiaomi Güncellemesi Telefonları Bozdu

Xiaomi’nin güncelleme döngüsünü genel anlamda başarılı buluyorum. Özellikle son dönemde firma telefonlarına daha hızlı bir şekilde güncellemeleri ulaştırmaya başladı. Fakat zaman zaman beklenmedik gelişmeler de yaşanmıyor değil. Bu duruma bir örnek daha eklendi. Zira son güncelleme Xiaomi telefonlarını bozdu iddiası var.

Xiaomi Güncellemeyi Geri Çekti 

Sosyal medya ve forumlarda paylaşılan gönderilere göre kullanıcılar son güncellemeyi yaptıktan sonra, güncelleme alan MIUI cihazlar döngüye girmeye başladı.

Güncellemenin bootloop adı verilen sürekli yeniden başlatma döngüsüne neden olduğu yönünde paylaşımların gelmesinin ardından, Xiaomi güncellemesini de geri çekti. 

Xiaomi bu durumdan kaç kullanıcının etkilendiği konusunda net bir bilgi vermese de tahminler sorundan az sayıda kullanıcının etkilendiği ve duruma hemen müdahale edildiği yönünde.

BENZER:  Amiral Gemisi One Plus 12 Satış Rekoru Kırdı!

Xiaomi Güncellemesi Telefonları Bozdu

Sorunun nedenine gelecek olursak, yanlış hazırlanan bir güncelleme bu duruma neden olmuş gibi gözüküyor. HyperOS cihazlar için düşünülen ve bu cihazlar için özel olarak hazırlanan güncellemenin, hala MIUI yüklü cihazlara sunulması soruna neden olmuş.

Sistem kullanıcı arayüzü eklentisi için hazırlanan bu güncellemeyi alan ve telefonu bozulan kullanıcıların da Xiaomi destek ekibiyle iletişime geçmesinin gerektiğini belirtelim.

Xiaomi etkilenen kullanıcılar için ek bir açıklama yapacak olursa haberimizi güncelleyeceğiz.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler