Salı, Nisan 23, 2024

Xiaomi Mi 9T Pro Türkiye’de Satışa Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Kısa sürede ülkemizde popüler olan Xiaomi, yeni cihazını Türkiye’de satışa çıkardı. Özellikleri ile oldukça başarılı olan cihaz ülkemizde kullanıcılar ile buluştu. Xiaomi Mi 9T Pro‘nun fiyatına ve sunduğu özelliklere yakından bakalım.

pchocasi.mi9tpro

Oldukça iyi donanımlara sahip olan Xiaomi Mi 9T Pro gücünü Snapdragon 855‘den alıyor. Oldukça performanslı ve düşük güç tüketimi olan bu işlemci Qualcomm’un en performanslı yonga setlerinden birisi. 6 GB Ram ve 128 GB Dahili hafıza ile bizleri karşılayan cihazın maalesef microSD kart desteği bulunmuyor.

 

6,3 inçlik boyutunda bir ekrana sahip olan Mi 9T Pro, süper amoled bir panel kullanıyor. Çentiksiz ekran ile özellikle mobil oyuncular ve Netflix tutkuluları için albenisi bulunan cihazın şimdiden oldukça fazla olumlu yorumu bulunuyor.

Xiaomi Mi 9T Pro’nun kameralarına yakından bakalım. Cihazın arka ana kamerası 48 megapiksel çözünürlüğünde ve F1,7 diyafram açıklığına sahip. Bu ana kameraya 13 megapiksel çözünürlüğünde ultra geniş açılı bir sensör ve 8 megapiksel çözünürlüğünde optik kamera eşlik ediyor.

Güçlü ve Bütçe Dostu!

Barındırdığı temel özellikleri ile oldukça başarılı olan Xiaomi Mi 9T Pro kullanıcılara hem performans hem de kamera konusunda iyi bir deneyim sunacak gibi gözüküyor.

Cihaz 4000 mAh kapasitesinde bir pile sahip. Bu pil 27 W hızlı şarj teknolojisini destekliyor. Türkiye’de bugün itibariyle satışa çıkan cihazın fiyatı 4299 TL olarak açıklandı. Alışveriş sitesi üzerinden satışa çıkan cihazın çok yakında Mi Store’da yer alması bekleniyor. 

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler