Çarşamba, Mayıs 8, 2024

Uygun Fiyatlı Huawei Enjoy 10 Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son yıllarda ki yükselişiyle oldukça gündem olan Huawei, yeni cep telefonu modelini duyurdu. Geçtiğimiz aylarda ABD tarafından uygulanan ambargo ile mücadele eden Huawei, cep telefonu üretimine ve satışına devam ediyor. Bu doğrultu da Huawei Enjoy 10 duyurldu.

pchocasi.enjoy10

Barındırdığı özellikler ile Huawei Enjoy 10 Plus ile neredeyse birebir aynı olan cihaz gücünü Kirin 710F‘ den alıyor. Bu işlemci düşük güç ile iyi bir performans sergiliyor. İki farklı sürümde satışa çıkacak olan cihazın 4 GB RAM- 64 GB Dahili hafıza ve 6 GB RAM – 128 GB Dahili hafıza seçenekleri bulunuyor.

Cihazın microSD kart desteklediğini de belirtmiş olalım. 6.3 inçlik bir büyüklüğünde bir ekrana sahip olan Huawei Enjoy 10, HD+ çözünürlüğüne sahip. Bu ekran da Galaxy S10 serisinden alışkın olduğumuz delikli kamera yer alıyor.

Google Servislerinden Yoksun

Bu ön kamera 8 megapiksel çözünürlüğünde ve F2.0 diyafram açıklığına sahip. Cihazın arkasına baktığımızda ise bizleri 2 adet kamera karşılıyor. Arka ana kameramız 48 megapiksel çözünürlüğünde fotoğraf çekilmesine olanak sağlıyor.

Kamerada ki yapay zeka desteğinin 12 megapiksel de çalıştığını da belirtelim. Arkada ki diğer kameramız 2 megapiksel çözünürlüğünde derinlik algılayıcısı görevini görüyor.Pil olarak da Huawei Enjoy 10’un 4.000 mAh pil kapasitesi bulunuyor. Bu pilin maalesef hızlı şarj desteği mevcut değil.

Çinli editörlerin yaptığı paylaşımlar da cihazın Google servislerinden yoksun bir şekilde satışa sunulacağı bildirildi. 1 Kasım’da satışa çıkacak olan Huawei Enjoy 10, 169 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler