Cuma, Mayıs 3, 2024

Oppo Reno 2Z Türkiye Fiyatı Açıklandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Türkiye’de popüler olan Çinli cep telefonu üreticisi Oppo, yeni cihazını Türkiye’de satışa sundu. Barındırdığı özellikler ile cep telefonu pazarında iyi bir konum alacak olan Oppo Reno 2Z‘ye yakından bakalım. 

pch.reno2z

Gücünü MediaTek Helio P90‘dan alan cihaz arka tarafta bizi dörtlü bir kamera dizilimi ile karşılıyor. Arka ana kamera 48 megapiksel çözünürlüğünde ve F1.7 diyafram açıklığına sahip. Ana kameraya 8 megapiksel çözünürlüğünde ultra geniş açı kamerası, derinlik algılayıcısı ve telefoto lens eşlik ediyor. Cihazın ön kamerasına bakacak olursak Oppo Reno 2Z’nin pop-up bir ön kamerası bulunuyor.

Bu ön kamera 16 megapiksel çözünürlüğünde ve 1080p video çekimine olanak sağlıyor. Özellikle kamera konusunda bulunduğu segmentte başarılı sonuçlar ortaya çıkarması beklenen Oppo Reno 2Z, dikkatleri çekmeyi başardı.

Ekran İçi Parmak İzi Okuyucusu

İki farklı depolama seçeneği sunan Oppo Reno 2Z’nin şu anlık sadece 8 GB RAM – 128 GB dahili hafızaya sahip modeli Türkiye’de satışa sunulacak. Dahili hafızayı microSD kart ile arttırabilmek mümkün. Cihazın ekranına bakacak olursak 6,5 inçlik amoled bir ekran bizleri karşılıyor. Bu ekran Full HD+ çözünürlüğünde ve Gorilla Glass 5 ile korunuyor. 

Pil kapasitesi olarak da 4.000 mAh pil kapasitesi olan Oppo Reno 2Z, USB-C bağlantısı üzerinden şarj oluyor. Bu pilin VOOC Flash Charge 3.0 desteklediğini de belirtmiş olalım.

Türkiye’de an itibariyle satışta olan Oppo Reno 2Z’nin 128 GB depolamaya sahip olan modeli 3.799 TL‘den satışa sunuldu. Global lansmanda ürünün fiyatı 420 dolar olarak açıklanmıştı. Aradaki fiyat farkının Türkiye’de ki vergilerden kaynaklandığı düşünülüyor. 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler