Perşembe, Mayıs 16, 2024

PS Plus Mayıs 2024 Oyunları Belli Oldu! Sürprizler Var

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyun fiyatları düşünüldüğü zaman, son kalelerden biri olarak değerlendirebileceğimiz PS Plus, bu ay dolu dolu geçecek. Sony oyunculara Mayıs ayına özel sürprizler hazırlamış. Toplamda 4 oyun ücretsiz olarak verilecek ve bu oyunların tamamının yüksek bütçeli yapımlar olduğunu söyleyebiliriz. Hiç sözü uzatmayacağım ve PS Plus Mayıs 2024 oyunlarına geçeceğim.

PS Plus Mayıs 2024 Oyunları Hangileri?

Önce şunu belirtelim ki listede yer alan oyunlar tüm aboneler için geçerli olacak olan oyunlar. Ayın ortasında Deluxe ve Premium hesaplar için ek olarak oyun kataloğu oyunları açıklanacak. Liste biraz daha genişleyecek diyelim ve geçelim listemize.

Bu Ay Verilecek Olan Tüm Oyunlar

  • Tunic – PS5 ve PS4 için
  • Ghostrunner 2 – PS5 için
  • Destiny 2 Lightfall – PS5 ve PS4 için
  • EA Sports FC 24 – PS5 ve PS4 için

PS Plus Mayıs 2024 oyunları

PS Plus Mayıs 2024 oyunları için açıklanan liste bu şekilde. 2 Mayıs’ın hemen sonrasında oyunlar kütüphaneye eklenmeye başlayacak.

Ay içerisinde eklenecek olan diğer oyunlar için de yine paylaşım yapacağız. Oyun katalogları için de yine iddialı yapımlar bekliyoruz. Sony bu ay bir hayli cömert davrandı. Muhtemelen katalog oyunları için de aynı durum geçerli olacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler