Perşembe, Mart 28, 2024

Xiaomi Mi Band 7 Görselleri ve Özellikleri Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi Mi Band 7 için tanıtım tarihinin geciktiğini daha önce dile getirmiştik. Beklenenden daha geç olsa da yeni akıllı bileklik modeli için tanıtım adım adım yaklaşıyor.

Öyle ki akıllı bilekliğin basın görselleri bile ortaya çıkmış durumda. Tasarım yapısının nasıl olacağı ve serinin teknik özellikler açısından neler sunacağı konusunda da detaylar var. Peki söz konusu seriden beklentilerimiz neler?

Xiaomi Mi Band 7 Tasarımı ve Özellikleri için Son Sızıntılar

Tasarıma baktığımız zaman çok büyük bir fark olmadığını görüyoruz. Tabii ki görsellerden yola çıkıyoruz ama özellikle ekran kısmında çok büyük bir değişim olmayacağı anlaşılıyor.

Kaçırmayın: Xiaomi 12 Ailesinin Fiyatları 

Belki biraz daha büyük bir ekran var diyebiliriz. Zaten sızan teknik verilere göre ekran boyutu 1.62 inç seviyesine gelecek. Bir önceki akıllı bileklik modelinde ekran boyutu 1.56 inç seviyesindeydi.

Ekran teknolojisinin ise değişmeyeceğini yine AMOLED renkli panel kullanılacağını ekleyelim.

Xiaomi Mi Band 7

Sadece tasarım ve ekran değil, diğer özellikler için de güncellemeler bekleniyor. Kandaki oksijen seviyesini ölçme, yeni bir kalp ritmi ölçer sensör, daha iyi bir GPS sistemi gibi güncellemeler yapılmasını bekliyoruz.

Söz konusu seri için tüm detayların belli olacağı tanıtımın ise sızıntılarda yer aldığı gibi 24 Mayıs tarihinde yapılacağını belirtelim. 40-45 dolar arasında bir fiyatı olacağı da iddia edilen model için tanıtımdan sonra tüm detayları aktaracağız.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler