Cumartesi, Nisan 20, 2024

Xiaomi Redmi 6 ve Redmi 6A MIUI 11 ile Güncellendi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Redmi 6 ve Redmi 6A akıllı telefonları, geçtiğimiz yılın en çok ilgi gören fiyat performans akıllı telefonları arasında yer almıştı. Fiyatı ile performansı arasında güzel bir denge sunan seri, her ne kadar geçen sene yayınlanmış olsa da güncelleme listesinde de yer alıyordu.

Xiaomi’nin yeni arayüz güncellemesi olan MIUI 11 sürümünün eski akıllı telefonlara da uyarlanacağı sözünün verilmesinden sonra, bu modeller için de güncellemelerin gelmesi söz konusu olmuştu. Beklendiği gibi oldu ve Redmi 6 akıllı telefonları için MIUI 11 sürümü yayınlandı.

Redmi 6 ve Redmi 6A MIUI 11 global sürüm yayında

İlk olarak Çin genelinde yayınlanan güncellemenin şimdi ise Hindistan’da yayınlandığı açıklandı. Markanın Hindistan resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan duyuru sonrasında MIUI V11.0.4.0 sürüm güncellemesinin telefonlara dağıtılmaya başladığı da açıklanmış oldu.

Redmi 6 ve Redmi 6A

Güncellemenin ilk etapta Hindistan genelinde yayınlanması söz konusu olacak. Hemen sonrasında tüm 6 ve 6A modelleri için MIUI 11 sürüm güncellemesinin yayını tamamlanmış olacak.

Redmi 6 ve Redmi 6A

Güncellemelerin bölgelere göre bazı farklılıklar içereceğini de ekleyelim. Fakat genel olarak tüm MIUI 11 özelliklerinin kullanıldığını göreceğiz. Ayrıca yeni sürümle beraber son güvenlik yamaları da sunulmuş olacak. Muhtemelen bu güncelleme Redmi 6 modelleri için de son arayüz güncellemesi olacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler