Cumartesi, Nisan 27, 2024

Yatay Yerleşim İmkanı Sunan Thermaltake Tower 300 Mikro Kasa Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

CES 2024 fuarını dolu dolu geçiren Thermaltake, 25. yıl özel konseptiyle beraber yeni ürünlerini de duyurdu. Markanın duyurusunu yaptığı yeni ürünlerden birisi de Thermaltake Tower 300 Mikro modeli oldu. Sekizgen prizma şekliyle dikkat çeken ve yatay yerleşim imkanı sunan kasa, sistem tasarımlarında fark arayan kullanıcılar için güzel alternatiflerden de biri olacak gibi duruyor. Peki yeni seride nasıl bir yapı görüyoruz? Detaylı özellikleri ele alalım.

Thermaltake Tower 300 Mikro Kasa Özellikleri ve Tasarım Detayları

The Tower 300 kendine özgü sekizgen bir görünüme sahip olarak geliyor ve hem tipik dikey hem de

yatay kasa yerleşimi ile kullanım imkanı sunabiliyor. Tower 300, Tower Serisinin mirasını devam ettiren seride toplamda 7 renk seçeneğinin sunulduğunu görmekteyiz. Bunlar Ortanca Mavisi, Bumblebee, Matcha Yeşili, Yarış Yeşili, Turkuaz, Siyah ve Beyaz. Kasanın diğer özelliklerini de hemen aşağı ekliyoruz.

Thermaltake Tower 300 Mikro

Klasik Dikey Gövde Tasarımı

Tower 300, öncüllerinin ikonik hatlarını korur ve dikey bir kasanın daha küçük bir ayak izine sahip olmasını sağlayan gövde tasarımı esneklik sağlar ve oyun ve çalışma alanınızdaki engelleri en aza indirir.

Benzersiz Sekizgen Prizma Şekli

Kendine özgü Sekizgen Prizma Şeklinde tasarlanan The Tower 300, üç adet temperli cam panel ile sisteminizin daha iyi sergilenmesini sağlıyor.

Thermaltake Tower 300 Mikro

Sağda 420 mm’ye kadar radyatörü destekler

Kompakt boyutuna rağmen Tower 300 olağanüstü soğutma performansı sunar hiçbir ödün vermeden. Sağ tarafta 420 mm’ye kadar radyatörü destekler, Bu da kasanın içindeki sıcaklığı etkili bir şekilde düşürülmesini sağlıyor.

Önceden Takılmış İki CT140 PC Soğutma Fanı

Tower 300’ün üst kısmında iyi soğutma sağlamak için iki adet 140 mm PWM fanı yer alıyor.

Thermaltake Tower 300 Mikro

Benzersiz Bir Görünüm – Yatay Kasa Yerleşimi

Bir alt kapak paneli ve bir alt kapak paneli içeren isteğe bağlı Kasa Standı Kiti ile yatay kasa yerleşimi için ekran standı, kasanızı yatay bir şekilde yerleştirmeye de olanak sağlıyor.

Görsel Olarak Hoş, Tamamen İnteraktif

Tower 300’ünüzü en uygun LCD ile yükselterek görsel efektleri kullanabiliyorsunuz Ekran Kiti. 3,9″ LCD Ekran LCD Ekran gerçek zamanlı bilgileri izlemenizi sağlıyor  ve TT RGB Plus 2.0 yazılımını kullanarak ekstra yetenek katmak için herhangi bir resim veya GIF yükleyebiliyorsunuz.

Mükemmel Toz Koruması

Tower 300’ün arka tarafında iyi tasarlanmış çıkarılabilir fan filtreleri yer alıyor. Bu sayede kasa toza karşı da korunmuş oluyor.

Thermaltake Tower 300 Mikro modeli için açıklanan özellikler bunlar. Yeni serinin ne zaman ülkemizde satışa çıkacağına ilişkin herhangi bir açıklama yok. Ayrıca fiyat konusunda da herhangi bir bilgi bulunmadığını da belirtelim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler