Perşembe, Mart 28, 2024

Yeni Nesil S-Pen’ler, Kablosuz Kameraya Sahip Olacak!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz günlerde, Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung’un 2022 yılında piyasaya sürmek için hala yeni bir Note serisi akıllı telefon üzerinde çalışıyor olabileceğini paylaşmıştık. Galaxy Note 22 serisinin ana özelliği ise elbette cihaza entegre S-Pen kaleme sahip olmasıdır ve Samsung’un ortaya çıkan yeni bir patenti, S-Pen kaleminin özellikler listesini genişletmek için bir takım çalışmalara başladığını gösteriyor.

samsung note s pen camera
Yeni Nesil S-Pen'ler, Kablosuz Kameraya Sahip Olacak! 3

“Ayrılabilir kamera içeren taşınabilir terminal” başlığına sahip 5 Mart 2021 tarihli patent 10 Eylül 2021’de internette yayınlandı. Patent, S-Pen’e birden fazla işleve hizmet edebilecek bir kablosuz kamera modülü ekleneceğini gösteriyor. Biri, gerekirse manyetik olarak ortaya çıkarak ön tarafta bulunan özçekim kamerasının yerini devralacak.

İkincisi ise, kamera tamamen çıkarılabilir olacak ve özçekimler veya başka amaçlar için kablosuz kamera olarak kullanılabilecek. Son olarak, S-Pen bir klips içerebilecek, bu da onu giysilere veya diğer nesnelere takmanıza olanak tanıyacak ve yine kullanımı için yeni seçenekler sunacak.

samsung s pen camera
Yeni Nesil S-Pen'ler, Kablosuz Kameraya Sahip Olacak! 4

Kamera, Wi-Fi, Bluetooth veya NFC kullanarak telefonunuzla kablosuz olarak iletişim kuracak ve aynı zamanda entegre bir kamera gibi kullanılabilecek. Yeni S-Pen, elbette, ana kameranız için uzaktan kumanda işlevi de dahil olmak üzere tam diğer model S-Pen işlevlerini ve Hava Hareketlerini tamamıyla destekleyecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler