Salı, Nisan 23, 2024

Yeni Türk Dizisi Hayat Köprüsü’nde Cristiano Ronaldo’da oynayacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Gaziantep’te çekimlerine başlanan Türk yapımı dizi olan Hayat Köprüsü 2017 yılında izleyicileri ile buluşacak. Ancak Hayat Köprüsü dizisinin en büyük dikkat çeken yanı ise oyuncuları. Zira dizi kadrosunda Cristiano Ronaldo, Angelina Jolie, Nensi Ajram ve Hülya Koçyiğit gibi dev isimler barınıyor.

Sosyal sorumluluk projesi

3 senzon çekilecek olan Hayat Köprüsü dizisinin yönetmeni ise Eyüp Dirlik olacak. Dizide Suriye’de bulunan iç savaştan dolayı Türkiye’ye sığınan ve savaştan kaçan bir mülteci ailenin başına gelen olayları anlatıyor. Dizi Türkiye’de yayınlanacağı gibi, aynı zamanda Latin Amerika ve Orta doğu ülkelerinde de yayında olacak.

Dizinin çekimleri Gaziantep’te devam ederken, dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo‘nun ve Angelina Jolie‘nin hangi rollerde görev alacağı henüz paylaşılmadı. Hayat Köprüsü dizisinin asıl temel konusu arasında Avrupa’nın ve zengin Arap Yarımadasının tepkisiz kaldığı şeyin ne olduğu üzerine olacağı belirtiliyor. Zira şuanda Türkiye’de 3 milyonu aşkın Suriye’li mülteci yaşadığı gibi, devam eden iç savaşın bir  an önce durmasını ve ülkelerine dönmelerini istiyorlar.

 

hayat koprusu cristiano ronaldo
Son dönemde dünyada oldukça popülaritemiz var biliyorsunuz. Hal böyle olunca yönetmen ve ekip Türk dizi sektörünün gücünü de arkamıza alarak bu dramı dünyaya yaymak istiyorlar.

 

suriyeli multeciler
Hayat Köprüsü ünlü oyuncu kadrosu ise şu şekilde

❱ Cristiano Ronaldo

❱ Angelina Jolie

❱ Nensi Ajram

❱ Perihan Savaş

❱ Hülya Koçyiğit

Dizinin diğer ham oyuncu kadrosu ise henüz netleşmedi. Hayat Köprüsü dizisinin Mayıs ayından itibaren TRT 1’de yayınlanmaya başlayacağı belirtiliyor.

 

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler