Cuma, Nisan 19, 2024

Yurt Dışından Alınabilecek En İyi 50 TL Altı Ürün

Paylaş

silkroad gaminggentr

Selamlar değerli PC Hocası takipçileri. Bu yazımızda  güzel bir ürün listesi derledik. Bu listemizin konusu ise başlıktan da anlaşılabileceği gibi (Yurt Dışından Alınabilecek En İyi 50 TL Altı Ürün) olacak. Dilerseniz sizleri daha fazla bekletmeden yazımıza geçelim..

1- Kablosuz Kulaklık

Listemize kablosuz kulaklık ile giriş yapıyoruz bunun sebebi ise listemizde bulunan en ucuz ürün olması ile beraber fiyatının hakkını verebilmesi. Teknik özelliklerinden bahsedecek olursak;  Bluetooth 4.1 teknolojisini içinde bulunduran kulaklığımız ortalama 8-10 metre algılama mesafesine sahip. Tam şarjda ortalama 3-4 saat boyunca müzik dinleyebiliyorsunuz.

a

2- Kablosuz Mini  Hoparlör

Listemize yine kablosuz bir ürün ile devam ediyoruz. Bu hoparlör hem radyo olarak kullanılabilme hemde Bluetooth ve Micro Sd kart ile beraber çalışabiliyor olması dikkatimizi çekiyor. Ayrıca kırmızı, mavi, siyah, yeşil ve sarı olmakla beraber toplamda 5 adet renk seçeneği bulunuyor.

s l300

3- Mouse Pad

Masanıza çok yakışacağını düşündüğümüz bu mouse pad boyutu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Üzerinde ise Dünya haritasını bulunduran mouse  pad  90 cm * 40 cm, 80*30 cm olmak üzere 2 adet model bulunuyor. Kalınlığı ise 2 mm.

c 1

4- Drone

Son zamanlarda olay konusu olan drone’lar genellikle pahalı fiyat etiketleri ile piyasada yer alıyor. Ancak bu drone gayet uygun bir fiyata satılıyor. Biraz küçük olsa da işinizi göreceğinizi düşünüyorum.d

5- ROCK Zircon Kulak İçi Kulaklık

Rock markasının daha çok bas seven müşterileri için üretmiş olduğu Rock Zircon modeli 16Ω direnç değeri ve 8 mm‘lik neodyum sürücüleri ile dengeli bir ses deneyimi sunuyor. Ayrıca malzeme kalitesi olarak da kumaş sarım ve kablo L tipi kablo yapısı ile bu listeye girmesine yardımcı oluyor.

f 1

6- KZ ED2 Kulak İçi Kulaklık

Listemize yine kulak içi kulaklık ile devam ediyoruz bu kulaklık Kz Ed 2 modeli. Bu kulaklık  Rock Zircon modeli gibi daha çok bas severler için üretilmiş ve 8 mm neodyum sürücüleri bulunmakta. Ancak bu kulaklık 18Ω  direnç değerine sahip olduğu belirtilmiş.

eee 1

7- Akıllı Saat

Listemizi akıllı saat ile kapatıyoruz. Bu akıllı saat tasarımı ile Apple Watch‘u andırıyor. Apple Watch yerine alternatif olabilir ama sadece tasarımı ile. Dışarıda arkadaşlarınız arasında dikkat çekmek için iyi bir ürün olabilir. Teknik özellikler bakımından da hiç fena değil. Siyah ve beyaz olmakla beraber iki adet renk seçeneği bulunuyor.

gg

Linkler; 

Ya link ya linç dedirtmeden linkleri hemen aşağıya bırakıyorum.

Kablosuz Kulaklık

Kablosuz Mini Haparlör

Mouse Pad

Drone

ROCK ZIRCON Kulak İçi Kulaklık

KZ ED2 Kulak İçi Kulaklık

Akıllı Saat

Bu yazımızda sizler için 50 TL  gibi bir bütçe ile yurt dışından alabileceğiniz en iyi 7 ürünü listelemeye çalıştık umarım bu ürünler hoşunuza gitmiştir. Bu ürünler hediye olarak alınabileceği gibi kendiniz için aldığınız zamanda işinize yarayacak ürünler oldu. Eğer sizlerinde eklemek istediği ürün veya ürünler varsa aşağıda yorum kısmında belirtebilirsiniz. Bir daha ki yazımızda görüşmek üzere sağlıcakla kalın.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler