Cumartesi, Mayıs 11, 2024

Fiyatı İle Dikkat Çeken ZTE Blade A910 Türkiye’de Satışa Sunuldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Akıllı telefon sektöründe Türkiye’de yeni yeni atılımlar gerçekleştiren ZTE, yeni akıllı telefonu Blade A910 modelini satışa çıkarttı. Cihazın piyasa satış fiyatı 899 TL olduğu gibi, teknik özellikleri ile de dikkat çekiyor. İsterseniz ZTE Blade A910 teknik özelliklerine yakından bir göz atalım.

ZTE Blade A910 Neler Sunuyor ?

Akıllı telefonlar firmaların ellerinde adeta bir kurtuluş elçisi gibi değişme devam ediyor. Ülkemizde de artık yerli ve yabancı firmalar akıllı telefon üreterek Türkiye’deki kullanıcıları es geçmek istemiyorlar. Gerçekten ülkemizde çok ciddi rakamlarda çok ciddi satışlar yapılıyor. Her sene de yapılmaya devam ediyor. ZTE ise Blade V7 Lite modelinden hemen sonra Blade A910 modelini piyasaya sürdü.

Cihazda 5.5 inç ekran yer aldığı gibi, tek elle kullanımda çok fazla sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum. Bunun dışında 3 GB RAM, parmak izi sensörü, 13 megapiksel arka ve 8 megapiksel ön kamerası bulunuyor. Ayrıca Blade A910‘da 2450 mAh batarya ve 32 GB dahili depolama alanı bulunuyor.

Fiyat – performans karşılaştırması yapılacak olursa bu segmentte gerçekten önemli bir yer edinecek diyebilirim. ZTE Blade A910 modeli 899 TL‘lik satış fiyatı ile sunulduğu gibi, alınabilecek akıllı telefonlar listesine yazmanızda fayda var. Biz de cihazı incelemek için firma ile iletişime geçtik. Ürün elimize ulaştığında detaylı bir ZTE rehberi sizleri bekliyor olacak.

zte-blade-a910-001
Teknik Özellikler

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

5 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler