Cuma, Nisan 19, 2024

iPhone 7’ye Ayda 235 TL Ödeyerek Sahip Olmak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Evet değerli hocalar, iPhone 7 Türkiye topraklarına girdi ve yavaştan dağıtımlarına başlandı. Ülkemizde faaliyet gösteren operatör firmaları da iPhone 7 için cazip fiyatlar sunmaya başladı. Vodafone bu konuda gerçekleştirmiş olduğu taksit çalışması ile iPhone 7 almak isteyenleri epey derinden yakalayacak gibi.

Ayda 235 TL Ödeyerek iPhone 7 Almak Mümkün

Konuya girişmeden önce bu şekilde taksit ödeyerek iPhone 7 almanın ne kadar mantıklı olduğunu düşünmek gerekli. Tamam fiyatlar güzel ve cazip insanın alası geliyor ancak ne kadar taksit ödeyeceğimizi bilmeden iPhone 7 almamanızı tavsiye ediyorum. Vodafone iPhone 7 kampanyası için çeşitli fiyatlandırmalarda 24 ay taksit imkanı sağlayarak cihazı bizlere sunuyor. Şöyle ufak bir hesaplama yapacak olursak en düşük iPhone 7 modelini satın alacağımızı varsayalım;

Tarifeye Ek: iPhone 7 32 GB versiyonu Cihaz ek ödemesi 175 TL aylık. Buna göre 175 * 24 = 4200 TL yapıyor. iPhone 7’nin Türkiye satış fiyatı (taksitsiz) normalde 3200 TL ve civarlarında. Yani biz Vodafone’a 1000 TL fazla ödeyerek cihazı satın almış oluyoruz.

Sadece iPhone 7: Bu da aylık olarak 155 TL’den başlayan fiyatlar ile belirtilmiş. Hadi minimum 155 TL‘den sayalım (saf tarifesiz biraz zor), 155 * 24 = 3720 TL‘ye tekabül ediyor. Yani fazladan 520 TL daha ödemiş oluyoruz. Karar sizin..

iphone-7-vodafone-kampanyasi-003
Bu konuda diğer iPhone modelleri için kendinize göre bir hesaplama yapabilirsiniz. Fakat mantıklı bir yol olmadığının altını çizmek istiyorum. Biz yine de Vodafone tarafından paylaşılan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus satış fiyatları ve kampanyalarını aşağıda sizlerle paylaştık.

Vodafone iPhone 7 Kampanyası ve Satış Fiyatı

iphone-7-vodafone-kampanyasi-001

iphone-7-vodafone-kampanyasi-002

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler