Cumartesi, Temmuz 27, 2024

24 GB RAM’li Xiaomi Pad 6S Pro’nun Özellikleri Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple’ın iPad’lerdeki başarısı Android tarafındaki üreticileri tablet üretmeye itiyor. Birkaç yıl öncesine kadar genelde giriş seviyesi cihazlarla dolu olan Android tablet dünyası, son birkaç yıldır oldukça iddialı modeller ile karşımıza çıkıyor.

Xiaomi’nin yeni amiral gemisi tableti olacak olan Xiaomi Pad 6S Pro’nun teknik özellikleri ve görselleri sızdırıldı. Apple iPad serisi ile aynı en boy oranına (16:10) sahip olacak tabletin arka yüzeyinde iki adet kamera bulunurken bu yüzeyin alüminyum olacağı söyleniyor.

Sızan görseler Xiaomi Pad 6S Pro’nun kendisine ait klavye ve kalemi olacağına işaret ediyor. Muhtemelen bu aksesuarlar harici olarak satın alınabilir olacak. Xiaomi Pad 6S Pro

Xiaomi Pad 6S Pro’nun Teknik Özellikleri Nasıl Olacak?

  • Ekran: 12.45 inç, 2.5K, IPS LCD, 144 Hz
  • Pil: 10000 mAh, 120W Hızlı Şarj
  • İşlemci: Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2
  • Ram: 24 GB’a kadar
  • Depolama: 1 TB’a kadar
  • Aksesuar: Kalem ve Klavye Desteği
  • İşletim Sistemi: Android 14 Tabanlı HyperOS

Xiaomi Pad 6S Pro muhtemelen önümüzdeki günlerde başlayacak olan 2024 Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC 2024) Xiaomi 14 serisi ile birlikte tanıtılacak. Fiyat konusunda ise herhangi bir sızıntı bulunmazken, Xiaomi Pad 6S Pro ülkemizde satışa sunulursa eğer güncel kur ile 20000 TL dolaylarında bir fiyat etiketine sahip olacaktır.

Son olarak Xiaomi Pad 6S Pro resmi olarak tanıtıldıktan sonra, kendisi hakkında tüm bilgileri içeren bir yazı da yayımlayacağız.

Cihan Seldüz
Cihan Seldüz
Teknoloji ve bilime ilgi duyan, bu konularda bol bol araştırma yapıp kendini geliştirmeye çalışan PC Hocası editörü.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler