Perşembe, Mart 28, 2024

4 Kameralı Telefon : Huawei Maimang 6

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son zamanlarda trend olan “çift kamera” muhabbetine geçtiğimiz jenerasyon içerisinde Huawei de katıldı. Birisi siyah-beyaz (mono krom) diğeri ise renkli çekim yapabilen Leica lensli kameraya sahip olan Huawei P10 adlı telefonun kamerası ise benim kalbimi çalmayı başarmıştı kankalar, özellikle Mono Krom çekim özelliği sayesinde çok güzel siyah-beyaz görseller ortaya çıkartabiliyorsunuz. Huawei ekibi “ya arkaya iki kamera koyuyoruz da öne haksızlık mı oluyor” diye düşünmüşler ki telefonun ön kısmına da iki kamera konumlandırmışlar.

Huawei Maimang 6 Bizlere Neler Sunuyor ?

4 kamerasından ziyade Huawei’nin ilk 18:9 ekranlı telefon olması özelliğini taşıyan Maimang 6 orta seviyede yer alan bir telefon olarak karşımıza çıkıyor. 4GB Ram ve 64GB (hafıza kartı destekli) hafıza paketi ile günümüz standartlarını yakalayan telefon Android 7.0 ile geliyor. 5.9 İnç boyutunda Full HD (1080p) IPS ekrana sahip olan Maiming 6’ya 8 çekirdekli Huawei’nin kendi yapımı olan Kirin 659 işlemcisi eşlik ediyor, oyunlar ise Mali T830-MP2 adlı grafik yongasına emanet edilmiş. Tüm bu paketi 3340mAh gücündeki batarya besleyecek.Başlıksız 2 3

Kamera paketine göz atacak olursak 16MP çözünürlüğünde arka ve 13MP ön kameraya sahip, her iki tarafa da 2MP çözünürlüğünde alan derinliği hesaplamasını arttırmaya yarayan kameralar eşlik edecek, bu sayede daha güzel selfieler ve pozlar elde edilebilecek.

Ekim ayının başlarında $364’dan Çin pazarında yer bulacak olan Maimang 6’nın Avrupa pazarında ise farklı bir isimle çıkması olası.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler