Perşembe, Nisan 25, 2024

A101, Lenovo Laptop Satışı Yapacak  

Paylaş

silkroad gaminggentr

Zincir marketlerdeki teknoloji çılgınlığına alıştık. Ayda bir ya da iki haftada bir bir bakıyoruz ki market zincirlerinde teknoloji bir ürün daha satışta. Bu haftada hamle A101’den gelecek gibi duruyor. Öyle ki son yayınlanan aktüel kataloğuna göre A101 Lenovo Laptop satışı yapacak.

Daha öncesinde de birkaç kez tablet ve PC modellerin satışa sunulduğunu görmüştük. Yine böyle bir durum geçerli olacak ve yine bir laptop sunulacak. Peki bu laptop ne zaman satışa çıkacak ve özellikleri neler?

Kaçırmayın: Radeon RX 6600 Test Sonuçları Sızdı

A101 Lenovo Laptop Özellikleri ve Fiyatı

Kataloğa göre bakacak olursak laptop modelinin tam adı Lenovo Ideapad 114ADA05 olarak geçiyor. AMD ile gelen laptop, AMD 3020e işlemcisine sahip ve dahili bir Vega 3 grafik birimiyle geliyor.

Günlük kullanım odaklı olduğunu gördüğümüz serinin RAM miktarı ise 4 GB olarak belirlenmiş. Buna karşın depolama alanı ise sadece 128 GB. Artık akıllı telefonlarda bile standart olan bir değer. Kesinlikle ek bir depolama alanına ihtiyaç olacaktır diye düşünüyorum.

A101 Lenovo Laptop

14 inç ekranı ve 1366 X 768 piksel çözünürlük değeri de olan Lenovo laptop modelinin fiyatı ise 2.999 TL olarak belirlenmiş. Cihazın A101 üzerinden satışı 14 Ekim’de başlayacak. Ama her mağazada olacak mı bilemiyoruz. Zaten paylaşılan katalog üzerinde de ürünlerin 10.000 adet stokla sınırlı olduğu yazıyor.

Yani her mağazaya verilmiş olsa bile stokları kısa süre içerisinde bitecektir diye düşünüyorum.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler