Cuma, Nisan 26, 2024

A101’e Toshiba Marka Akıllı Televizyon Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yüksek fiyatlara sinir olan, isyankâr müşterilerin sitemkâr mağaza zinciri A101, kısa bir süre sonra Japonya merkezli Toshiba markasının akıllı bir televizyon modelini satmaya hazırlanıyor. Piyasanın hemen hemen 400 TL altında satılacak Toshiba 49L8263DAT model isimli akıllı cihaz, televizyon ihtiyacı olan kullanıcıların ilgisini çekeceğe benziyor. 

Herkese Mermi, Sana Gül; A101

Evlerimizde, iş yerlerimizde; kısacası hayatımızın her alanında ihtiyaç duyduğumuz televizyonlar, popülerliğini korumaya devam ediyor.

Siyah beyaz ekranlardan, ağır ve kalın tüplerden gelip; ince ve hafif aletlere dönüşen bu iletişim araçları, internete dahî bağlanabilen birer multimedia cihazına dönüştü.

İşte bu popüler iletişim araçlarından güncel bir model, yakında perakende satış mağazası zinciri A101 şubelerinde satışa çıkacak. Toshiba 49L8263DAT model isimli akıllı cihaz, pek çok kullanıcıya yeterli gelecek donanımlar barındırıyor.

A101e Toshiba Marka Akıllı Televizyon Geliyor İÇERİK

49″ boyutunda ekrana sahip televizyon, santimetre cinsinden 124 cm‘ye tekâbul ediyor. Ülkemizdeki ortalama oda boyutlarını düşündüğümüzde bu boyutun yeterli olduğunu söyleyebiliriz. 

Bünyesinde barındırdığı HD uydu alıcısı sayesinde harici olarak herhangi bir uydu alıcıya ihtiyaç duymayan model, Wi-Fi ve Bluetooth gibi bağlantı olanakları da sunuyor.

Smart özelliğiyle gelen çoğu işlevi yerine getirebilen Toshiba TV, üç adet HDMI girişi ve 2 adet USB portuna sahip.

Son olarak cihazın 124 cm‘lik 1920×1080 piksel çözünürlüğe sahip bir LED ekrana sahip olduğunu belirtelim.

Cihazın sunmuş olduğu olanaklara ve fiyatına baktığımızda, bu dolar kuruyla yapılabilecek mantıklı bir alışveriş olabileceğini belirtmeliyiz. 

Piyasada daha düşük fiyata sahip farklı modeller elbette var. Fakat Smart özelliği ve yıllardır elektronik eşya üreticiliği yapan bir firmadan çıkmış olması, A101 marketlerinin satacak olduğu bu ürünün albenisini arttırıyor.

Farklı Ürünler De 27 Eylülde A101’de

27 Eylül tarihinde A101 mağazalarında satılacak olan elektronik cihazlar, bahsi geçen Toshiba TV‘den ibaret değil.

Bu tarihte General Mobile Discovery ve  Samsung Galaxy J7 Duo cep telefonları da satışta olacak.

Öte yandan aynı gün; 32 GB Hi-Level MicroSD hafıza kartı, yine 32 GB Hi-Level USB bellek satışa çıkacak.

Klavye ve mause ihtiyacı olanlar için yine güzel bir imkan sunulmuş. 

A4-Tech 4100 model isimli kablosuz klavye ve mause seti de uygun sayılabilecek fiyatlarıyla rafları süsleyecek.

Açıkçası bu fiyatlar gerçekten uygun görünüyor, sevgili PCH okurları. Eğer bir televizyona, hafıza kartına, belleğe, klavye-mause setine veya cep telefonuna ihtiyacınız varsa; 27 Eylül tarihinde bir A101 mağazasını ziyaret etmenizi öneriyoruz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler