Pazartesi, Eylül 9, 2024

Ağustos Ayında PlayStation Plus’a Eklenecek Oyunlar Açıklandı!

Paylaş

Bildiğiniz üzere Xbox Game Pass oyun sektörüne yeni bir soluk getirmişti. Kullanıcılar düşük bir abonelik ücreti karşılığında yüzlerce oyun arasından dilediklerini oynayabiliyordu. Bunu gören Sony‘de karşı hamle olarak PlayStation Plus‘ı öne sürmüştü. Bu sayede artık PlayStation kullanıcıları da, Xbox Game Pass benzeri bir abonelik servisine kavuşmuş oldu.

Geçtiğimiz saatlerde ise PS Plus temmuz ayı oyunları duyuruldu. Halihazırda PlayStation oyunlarına büyük zamlar da gelmişken, bu gelişmenin PlayStation Plus aboneleri için güzel bir haber olduğunu söyleyebiliriz. Zamdan haberdar değilseniz ya da detaylarına göz atmak isterseniz buraya tıklayarak ilgili yazımıza da göz atabilirsiniz.

Aşağıdaki listede bulunan oyunlar 6 Ağustos itibariyle PlayStation Plus aboneleri için ücretsiz olarak erişilebilir olacak.

ps plus agustos 2024 - PC Hocası

PlayStation Plus’a Eklenecek Oyunların Listesi ve Kullanılabileceği Konsollar 

  • Ender Lilies: Quietus of the Knights > PS4

Adglobe ve Live Wire tarafından geliştirilen ve Binary Haze Interactive tarafından yayımlanan bir metroidvania oyunudur. Oyuncular lanetli bir krallıkta genç bir rahibe olan Lily’yi kontrol ederek, onu koruyan düşmüş şövalyelerin ruhlarını kullanıp tehlikelerle dolu dünyayı keşfederler.

  • LEGO Star Wars The Skywalker Saga > PS4 ve PS5

TT Games tarafından geliştirilen ve Warner Bros Interactive Entertainment tarafından yayımlanan bir aksiyon macera oyunudur. Bu oyun, Star Wars evreninin tüm Skywalker destanını kapsar ve oyunculara dokuz ana filmin her birini LEGO tarzında keşfetme imkanı sunar.

  • Five Nights at Freddy’s Security Breach > PS4 ve PS5

Steel Wool Studios tarafından geliştirilen ve ScottGames tarafından yayımlanan bir korku oyunudur. Bu oyunda oyuncular, Freddy Fazbear’s Mega Pizzaplex adlı büyük bir eğlence merkezinde sıkışıp kalan bir çocuğu kontrol ederler. Güvenlik görevlilerinden ve animatronik tehlikelerden kaçınarak sabaha kadar hayatta kalmaya çalışırlar.

BENZER:  2K Games İmzasını Taşıyan FIFA 24 Oyunu Yolda Gözüküyor

Oyunların tam listesi bu şekildeydi. Zamlar dur durak bilmediği için bu tip servisler ülkemizdeki oyunculara ilaç gibi geliyor. Eğer Gamepass ya da PS Plus abonesiyseniz bizi takipte kalarak en son güncellemeler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

silkroadgaminggentr
Cihan Seldüz
Cihan Seldüz
Teknoloji ve bilime ilgi duyan, bu konularda bol bol araştırma yapıp kendini geliştirmeye çalışan PC Hocası editörü.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler