Cuma, Mayıs 17, 2024

2K Games İmzasını Taşıyan FIFA 24 Oyunu Yolda Gözüküyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

EA Games, geçtiğimiz yıl önemli bir karara imza attı. Firma yıllardır süre gelen seri olan FIFA serisine son verdi. FIFA ile lisans ücretleri konusunda anlaşmaya varılamadı ve yeni oyun FC 24 adıyla piyasaya sürüldü. Yeni bir marka ismiyle beraber yeni bir oyun karşımıza çıktı.

Bu radikal karar sonrasında FIFA ise yeni bir açıklama yapmış ve aynı isimle farklı firmalarla iş birliği kurularak serinin devam edeceğini işaret etmişti. İşte bu konuda yeni ve önemli bir iddia gündeme geldi. Eğer iddia doğruysa çok yakında yeni FIFA oyununu görebiliriz.

2K Games İmzalı Yeni FIFA

İddia, daha önce de önemli sızıntılarla bilinen Kurakasis’e dayanıyor. Kurakasis cephesinden gelen açıklamaya göre oyun için lisans haklarını 2K Games satın almış.

GTA serisinin geliştiricileri olan Rockstar Games’in çatı şirketi Take-Two Interactive bağlı olan 2K Games, daha önceden de tanıdığımız bir ve spor oyunları için geçmişini bildiğimiz bir firma.

Özellikle firmanın geliştirdiği NBA oyunları çok beğeniliyor. Ülkemizde de bu yapımlar için geniş bir oyuncu kitlesi olduğunu söylemek gerekiyor.

2K Games İmzasını Taşıyan FIFA 24

Aynı kalitede belki de üzerine daha fazla koyarak geliştirilecek olan yeni bir FIFA oyunu, EA Games için önemli bir rakip olabilir. Henüz yeni oyun için geliştirme aşaması ne zaman başlayacak hatta bu iddialar doğru mu değil mi bunu bile bilmiyoruz.

Görünen o ki yakın zamanda yeni FIFA oyunu çok daha sık gündeme gelmeye başlayacak. İddialar ne zaman doğrulanır bunu zaman gösterecek.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler