Perşembe, Mart 28, 2024

Akıllı Saat Önerisi: Garmin Vivoactive HR

Paylaş

silkroad gaminggentr

Garmin‘in piyasada yer edinme çabalarında olan akıllı saati Vivoactive HR modeli spor yapmayı sevenler için ideal bir akıllı saat önerisi. Giyilebilir teknolojiler arasında rekabete hararet üfleyen bir cihaz ile karşı karşıyayız. Garmin Vivoactive HR hakkında tüm detaylar ve teknik özellikler haberimizde.

Vivoactive HR Bizlere Neler Sunuyor ?

Eğer Vivoactive HR gibi bir akıllı saat almaya karar verdiyseniz, spor yapmanız şart. Eğer spor yapmıyorsanız normal bir akıllı saat almanızı şiddetle öneririz. Saatte özellikle sporcular için geliştirilen fonksiyonların yanı sıra, güneşte okunabilen renkli dokunmatik ekranını özel arayüzü ile kişiselleştirilebilir, widget veya uygulamalar ekleyebiliyorsunuz. Uyumlu bir akıllı telefon sayesinde bildirimleri alabiliyorsunuz. Fakat Garmin‘in esas olayı spora başladığınızda ortaya çıkıyor.
 

Akıllı saatin içerisinde yer alan mesafe ölçer, kalori hesaplama, kalp atış hızı, aktivite yoğunluğu, adım sayar ve çıkılan katların hesaplanması gibi pek çok spor detayı bulunuyor. Diğer spor ağırlıklı olan akıllı saatlere nazaran çok daha fazla detay ve özellik bulunduğunu söyleyebilirim. Üstelik isteğinize göre bu bilgilerin bazılarını görüntüleyebilmeniz mümkün. Sonuçta belli bir zaman dilimindeki koşu hızınızı veya aktivitelerinizi görmektense, 2 saat boyunca yaptığınız sporun ortalamasını görmek daha anlamlı olmaz mı ? O yüzden Garmin Vivoactive HR akıllı saati sporcular için ideal.

garmin-akilli-saat
Attığınız Adımlar Sizin İçin Önemli mi ?

Spor yaparken doğal olarak attığınız adımları ve çıktığınız merdiven basamağını ve yakılan kalorileri Garmin Vivoactive HR size gösterecektir. Tüm bunlara ek olarak uyku düzeninizi ve kalp atışınızı da takip edebiliyor. 7/24 kalp atışınızı takip eden sensör sayesinde şarjı 7 gün idare ettiği için hiç zorlanmıyorsunuz. Ancak sürekli olarak kalp ritimlerinizi takip edecek olursanız, bir süre sonra psikolojiniz bozulabilir. Açıkçası bu durumu pek tavsiye etmiyoruz.

Ek olarak akıllı saat üzerinde GPS bulunduğu için açacak olursanız, 7 gün giden şarjı bir anda 13 saate kadar düşüyor. O yüzden ihtiyacınız olmadığı zamanlarda boşa GPS açmamanızı öneriyoruz.

garmin-vivoactive-hr-akilli-saat-incelemesi
Kutu İçeriğinde Neler Var ?

Şuanda piyasa satış fiyatı 249 dolar olan Garmin Vivoactive HR akıllı saat modelini satın aldığınızda aşağıdaki içeriklere otomatik olarak sahip oluyorsunuz;

❱ Tek siyah renk seçeneği olan bir adet Vivosmart HR XL

❱ Şarj cihazı

❱ Data kablosu

❱ Kullanma klavuzu

garmin-vivoactive-hr-fiyat
Garmin Vivoactive HR Teknik Özellikler

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler