Cuma, Mayıs 3, 2024

AMD, Gamescom’da Yeni Sürprizlere Hazırlanıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Scott Herkelman tarafından Gamescom’da AMD’nin yeni ürünlerinin tanıtılacağı doğrulandı. AMD’nin yeni ürünlerini tanıtacağı tahmin edilirken, önümüzdeki Gamescom etkinliği AMD Radeon’un yeni ekran kartını bekleyenleri sevindirebilir. Herkalman’ın attığı Tweet AMD Radeon’un Gamescom etkinliğinde yeni ürünlerini tanıtacakları dışında bir bilgi vermiyor.

PowerColor tarafından AMD’nin RX 7800 XT ve RX 7700 XT kartlarının özellikleri sızdırılmıştı. Bu sızıntılar üzerine en az 2 yeni Radeon  çıkması bekleniyor.

AMD RX 7000 Serisini Genişletmeye Hazırlanıyor 

AMD Radeon RX700 serisi 7900 XTX, 7900XT, RX7600 ve farklı bölgelerdeki sistem entegratörleri aracılığı ile temin edilebilen ve Çin pazarına özel olarak üretilen RX 7900 GRE modeli olmak üzere 4 farklı SKU içerecek. NVIDIA’nın RTX 4060 ve RTX 4070 serilerini ilk defa piyasaya sürdüğünde bu kartlara alternatif olarak AMD Radeon tarafından bir kart piyasaya sürülmemişti, uzun zamandır Oyuncuların beklediği fiyat performans kart Gamescom etkinliğinde duyurulabilir.

Radeon RX 7900

AMD etkinliğini 25 Ağustos’ta yerel Almanya saati ile 17:00’da gerçekleştireceğini açıkladı.

Radeon RX 7900

AMD, Ocak ayında Radeon RX 7900 serisi için önemli satış noktaları olarak sunulan FSR 3 ve HYPR-RX teknolojisini tanıtma programının da gerisinde kaldı. Şirket aylardır her iki teknoloji ile ilgili önemli bir güncelleme yayınlamadı.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler