Perşembe, Nisan 25, 2024

Apple, AirPods Pro Kasalarında Yeniliğe Gitti!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sevgili Apple beyciğimizin giyilebilir aksesuar anlamında 2019 yılının sonlarına doğru yaptığı en büyük icraat belki de AirPods Pro olmuştur. En çok beğenilen ‘Aktif Gürültü Engelleme Özelliği’ ile ön plana çıkan kulaklık hem kasa açısından hem de kulaklık tasarımı açısında önceki iki versiyondan çok daha farklıydı ve kasanın üzerine bir yazı yazdırabiliyordunuz.

Apple uzun zamandır çevrimiçi mağazasından satın alınan belirli ürünlere metin gravürleme seçeneği sundu. Ve şimdi, emojiyi şirketin AirPods kasalarına da kazdırabilmekte serbestsiniz.

Apple sadece sınırlı bir emoji seti kazmanıza izin verir, ancak yumruk yumru, tüm Zodyak hayvanları ve kaka emoji de dahil olmak üzere bazı eğlenceli seçenekler vardır. İşte gravür yapabileceğiniz emojilerin hepsi:

screnshot

Ne yazık ki Apple, AirPods kasanızda hem metin hem de emoji yazmanıza izin vermiyor (şu anlık); birini ya da diğerini seçmelisiniz. Ancak, yalnızca kasaya metin kazınmış olursanız, Apple’ın oyulmuş yazı tipini eskisinden çok daha büyük hale getirdiği anlaşılıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler