Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Apple Arcade’e Eklenecek Yeni Oyunlar Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple, Apple Arcade sistemine ekleyeceği yeni oyunları duyurdu. Apple Arcade sistemi hayatımıza 19 Eylül 2019’da girmişti. Bu sistem bir abonelik sistemiyle çalışıyor. Sistem aynı Xbox’un Game Pass sistemi gibi işliyor. Bir abonelik alıyorsunuz ve tüm Apple cihazlarınızda oyunlarınızı oynamanıza olanak sağlıyor. Şu anda 34,99 TL aylık ücreti var ayrıca sistemde reklam bulunmuyor.

apple arcade 3

Apple, bu sisteme çıktığı günden beri yeni oyunlar getirerek bu sistemin canlı kalmasını sağlıyor. Anlık olarak sistemin içerisinde 200’den fazla oyun bulunuyor ve bu oyunların hiçbirisinin içinde oyun içi ödeme bulunmuyor. Şimdi ise Apple, sistemlerine ekleyecekleri yeni oyunları duyurdu.

Apple, Apple Arcade Sistemine Ekleyecekleri Oyunları Duyurdu

Apple, Apple Arcade sistemine iki yeni oyun daha ekleyecek. Bu oyunlar ise Jet Dragon ve Bold Moves olacak. Bu oyunlardan biri olan Jet Dragon, Apple Arcade için özel olarak geliştiriliyordu. Oyunu eskiden The Legend Of Zelda oyunları için çalışmış olan Grezzo geliştiriyor. Oyunun içinde ejderhalarınızı büyütüyor ve diğer ejderhalarla kapıştırıyorsunuz.

apple arcade 1

Diğer oyun olan Bold Moves ise kelime bulmaca türünde bir oyun olarak sistemde yer alıyor. Oyunda olan günlük veya haftalık etkinlikler ise oyuna hep bir yenilik katıyor.

apple arcade 2 e1687202322481

Bu iki oyun da Apple Arcade kütüphanesine gelecek.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler